Ράκος ο Λαζόπουλος αποχαιρέτησε την μητέρα του [photos]

17.02.2015
Συντετριμμένος ο Λάκης Λαζόπουλος, αποχαιρέτησε την αγαπημένη του μητέρα, Ριρίκα, το μεσημέρι της Δευτέρας στον Άγιο Νικόλαο στη Λάρισα. Η μητέρα του, Ριρίκα, πέθανε σε ηλικία 85 χρόνων από μετεγχειρητικές επιπλοκές που εμφανίστηκαν αφού υποβλήθηκε σε επέμβαση καρδιάς.

Ο Λαζόπουλος αποχαιρέτησε την αγαπημένη του μητέρα με το δικό του τρόπο γράφοντας για εκείνη: «Η μέρα των Ερωτευμένων σήμερα, η μητέρα μου αποφάσισε να πάει να συναντήσει τον πατέρα μου. Ποτέ δεν τον ξεπέρασε! Δεν μπόρεσα να την σταματήσω ούτε εγώ, ούτε ο αδερφός μου, ούτε όλοι οι γιατροί που τρέξανε και βοήθησαν όσο τίποτα! Κλαίω για τον άγγελο μου… Αντίο μητέρα, στο καλό μαμά μου!»

Δίπλα στον Λάκη και στον αδελφό του Κώστα, βρέθηκαν εκατοντάδες συντοπίτες τους, αφού η Ριρίκα Λαζοπούλου ήταν μία αγαπητή γυναίκα, αλλά και φίλοι και συνεργάτες τους, όπως ο Δημήτρης Κοντομηνάς, ο Γιάννης Σμαραγδής, η Χαρούλα Αλεξίου, ο Κώστας Τσιάνος (διευθυντής του «Θεσσαλικού Θεάτρου») και πολλοί άλλοι. Στεφάνια μεταξύ άλλων έστειλαν ο νέος Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας και η οικογένεια Βαρδινογιάννη.