Η σπόντα του Γαβαλά στην Κριθαριώτη

26.02.2015
Στο πάρτυ των βραβείων Oscar οι δύο κυρίες που δέχτηκαν τα περισσότερα σχόλια με την εμφάνιση τους ήταν η Rita Ora και η Irina Sike τα φορέματα των οποίων ήταν άκρως αποκαλυπτικά και μαγνήτισαν όλα τα φλας πάνω τους.

Με αφορμή αυτές ενδυματολογικές επιλογές και των δύο πανέμορφων κυριών, ο Λάκης Γαβαλάς σχολίασε τις αντιδράσεις που προκάλεσαν γενικά κι έριξε σπόντα στην συνάδελφο του Σήλια Κριθαριώτη για ένα παλαιότερο φόρεμα της Καίτης Γαρμπή το οποίο ήταν αντιγραφή γνωστού σχεδιαστή .

«Μη ξεχνάμε ότι εμείς στείλαμε στην Eurovision πριν πολλά χρόνια μία κόπια του Vercace by Σήλια Κριθαριώτη τότε, μιας και εκείνη δεν κοπιάρει ποτέ και κανέναν και ήταν μια χαρά πολύ ωραία η Καιτούλα. Γιατί να μην το κάνουν κι αυτοί λοιπόν που τα πράγματα έχουν εξελιχθεί; Επειδή ξέρω τη δουλειά του Vercace, τα τούλια είναι διπλά, πολύ συμπαγή και δε δείχνουν τίποτα, απλά είναι μια οπτική απάτη. Αλλά ποιος άνδρας δεν θα θελε να δει την Ιρίνα Σάικ με τέτοιο φόρεμα; Θα ήταν κακό να μην τις δούμε έτσι»! δήλωσε στις κάμερες του Happy Day.