Αλιμπέρτη: Δες πόσο μεγάλωσε ο γιος της

26.02.2015
Πριν λίγες μέρες, διαβάζαμε για τη Σοφία Αλιμπέρτη και τη δημιουργική φάση της ζωής της που διανύει στο πλευρό του αγαπημένου της, Μάνου Κουτσοφιού.

Η Αλιμπέρτη και ο σύντροφός της μοιράζουν το χρόνο τους μεταξύ Πάρου και Αθήνας. Η ηθοποιός παρουσιάστρια όταν βρίσκεται στην πρωτεύουσα αποφεύγει τις πολλές κοσμικές εμφανίσεις και αφιερώνει το χρόνο της, στους δικούς της ανθρώπους και κυρίως στους δύο γιους της. Εξάλλου, η Σοφία πάνω απ' όλα είναι μια τρυφερή και αφοσιωμένη μητέρα και μπορεί ο Μιχαήλ Άγγελος και ο Νικόλας να έχουν περάσει προ πολλού την εφηβεία, όμως, εκείνη συνεχίζει να είναι προστατευτική μαζί τους.

Μάλιστα, σε μία πρόσφατη βόλτα με το μεγαλύτερο γιο της, ο φακός του Hello απαθανάτισε την Αλιμπέρτη να τον φιλά τρυφερά κι εκείνος να το απολαμβάνει. Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό σενάρια θέλουν μητέρα και γιο να συνεργάζονται τηλεοπτικά, αφού σύμφωνα με αυτά, βρίσκονται σε συζητήσεις με τον ΣΚΑΙ για μια ταξιδιωτικού περιεχομένου εκπομπή. Πάντως και στο παρελθόν είχαν συνυπάρξει τηλεοπτικά, αφού ο Μιχαήλ Άγγελος ως μαθητής είχε στήλη στην πρωινή εκπομπή της μητέρας του.