Η σύζυγος Βαρουφάκη μάς ξεναγεί στο «παλάτι» τους στην Αίγινα [photos]

04.03.2015
Για πρώτη φορά η σύζυγος του νέου τσάρου της Οικονομίας και τηλεοπτικού σούπερσταρ Γιάνη Βαρουφάκη, Δανάη Στράτου, μας ξεναγεί στο εξοχικό τους… παλατάκι στην Αίγινα.

Πιο συγκεκριμένα, η Δανάη Στράτου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Glow (όμως οι πρώτες φωτογραφίες του σπιτιού δημοσιεύονται στο περιοδικό YOU). Μάλιστα, υποδέχθηκε τους δημοσιογράφους στην Αίγινα, αποκαλύπτοντας έτσι το πώς είναι το ησυχαστήριο τους εκεί. Οι φωτογραφίες πραγματικά εντυπωσιάζουν με τη μίνιμαλ και πολύ ιδιαίτερη αισθητική τους.

Δείτε περισσότερες εικόνες στην επόμενη σελίδα

«Είχα πάντα δίπλα μου τους ανθρώπους που αγαπώ περισσότερο. Το σύζυγο μου Γιάννη Βαρουφάκη, το γιο μου Νικόλα και την κόρη μου Εσμεράλδα» αναφέρει χαρακτηριστικά η γνωστή εικαστικός.

Δείτε περισσότερες εικόνες στην επόμενη σελίδα

«Η αγάπη μου για τη δημιουργία ξεκίνησε από μικρό παιδί καθώς έπαιζα φτιάχνοντας μικρά γλυπτά και κατασκευές απ” ό,τι υλικά έβρισκα στο εργαστήριο της μητέρας μου… Εξελίχθηκα σε καλλιτέχνη όταν έκανα τα παιδιά μου και ξάφνου ένιωσα ότι ο μόνος τρόπος για να υπάρχω ως Δανάη και να είμαι καλή μητέρα ήταν αν δεν άφηνα τη μητρότητα να με χωρίσει από την καλλιτεχνική δημιουργία», συνεχίζει.