Και ο Αθερίδης έκανε την αισθητική του επέμβαση!

09.03.2015
Οι αισθητικές επεμβάσεις δεν είναι αποκλειστικό προνόμιο των γυναικών. Και οι άνδρες έχουν δικαίωμα στη βελτίωση της εξωτερικής τους εμφάνισης.

Κι ένας από αυτούς είναι ο Θοδωρής Αθερίδης, ο οποίος σε λίγους μήνες πλησιάζει τα 50 και δηλώνει υπέροχα με την εμφάνιση του. Ωστόσο, το κάτι τις του το έκανε, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στην εκπομπή Join Us.

«Τώρα νιώθω πιο ακμαίος από παλιά» δηλώνει. Και παραδέχτηκε ότι έχει κάνει μία αισθητική επέμβαση. «Μαλλιά έβαλα, πίσω. Βέβαια το «μπιφτέκι ακόμα υπάρχει και το βάφουμε, το ψεκάζω, ξέρεις» είπε με το χιούμορ που τον διακρίνει.

Ο ηθοποιός μίλησε γι ακόμα μία φορά για τις δύσκολες μέρες που ήταν εξαρτημένος από το αλκοόλ. «Από τα 34 που έκοψα το αλκοόλ ένιωσα περισσότερο μια ακμή παρά παρακμή. Βλέπω ότι αν καταφέρεις στη ζωή σου να είσαι λίγο χορτάτος, να έχεις τσιμπολογήσει από τα πράγματα που πόθησες τότε σε αφήνει χωρίς απωθημένα. Το θέμα με το αλκοόλ δεν τελειώνει ποτέ. Ο καλύτερος τρόπος για να κόψεις μια κακή συνήθεια είναι να συνηθίσεις με κομμένη την κακή συνήθεια. Η επιθυμία δεν φεύγει ποτέ αλλά δεν είναι και λυσσαλέα» δήλωσε χαρακτηριστκά.