Θεοδώρα: Η κόρη του Γλύξμπουργκ είναι καυτή και... ηθοποιός [photos]

09.03.2015
Τα χνάρια της στην υποκριτική συνεχίζει να βαδίζει η κόρη του Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ, Θεοδώρα που είχε δημιουργήσει ιδιαίτερη αίσθηση με τη συμμετοχή της στην διάσημη σαπουνόπερα «Τόλμη και Γοητεία» στο ρόλο της Αλισον Μοντγκόμερι.
Η Theodora Greece, όπως είναι το καλλιτεχνικό της ψευδώνυμο, έχει ανέβει και στο θεατρικό σανίδι και πιο συγκεκριμένα στο Renegade Theater του Λος Άντζελες, όπου έχει μετακομίσει από το 2010, καθώς συμμετείχε στο έργο «Boners and other mistakes» της Janna King.
Έχει επίσης συμπεριληφθεί στη λίστα του περιοδικού Forbes με τις πιο Καυτές Διαδόχους των Βασιλικών Οικογενειών…

Σημειώστε πως η πριγκίπισσα Θεοδώρα της Ελλάδας και της Δανίας γεννήθηκε στις 9 Ιουνίου 1983 στο Λονδίνο και είναι η νεώτερη κόρη και τέταρτο παιδί του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου Β' της Ελλάδας και της τέως Βασίλισσας Άννας Μαρίας.
Την Θεοδώρα την βάπτισαν η Βασίλισσα Ελισάβετ Β΄ του Ηνωμένου Βασιλείου, ο Βασιλιάς Μιχαήλ της Ρουμανίας, η Βασίλισσα Μαργαρίτα Β΄ της Δανίας και ο Πρίγκιπας Αλέξανδρος της Γιουγκοσλαβίας. Εκείνη με τη σειρά της έχει βαπτίσει το τρίτο παιδί του πρίγκιπα Παύλου της Ελλάδας, τον Αχιλλέα-Ανδρέα.
Την αρχική της εκπαίδευση, η Θεοδώρα, την δέχτηκε στο Λονδίνο, ενώ ακολούθησαν σπουδές στην Αυστραλία και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Το 2006 απέκτησε Μπάτσελορ στις Θεατρικές Τέχνες του Πανεπιστημίου Μπράουν στο Ρόουντ Άιλαντ.