Ράσελ Κρόου: Ο Μάικλ Τζάκσον με είχε ταράξει στις φάρσες

31.03.2015
Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε πρόσφατα ο αυστραλός ηθοποιός σχετικά με τον ίδιο και τον βασιλιά της ποπ.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Guardian ο ο Ράσελ Κρόου (Russell Crowe) μιλά μεταξύ άλλων και για τα "χουνέρια" που του έκανε ο Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson).

Αυτό τον καιρό, ο 50χρονος ηθοποιός προωθεί το σκηνοθετικό του ντεμπούτο με τίτλο "The Water Diviner" και με αυτή την αφορμή μιλά σε διάφορα μέσα.

Στη συγκεκριμένη συνέντευξη, ο Κρόου αναφέρθηκε στις τρελές φάρσες που του έκανε στο παρελθόν και επί χρόνια ο βασιλιάς της ποπ.

Πρώτη φορά, ο Ράσελ είχε αναφέρει τα περιστατικά μιλώντας στην εφημερίδα "The Sun" το 2013, τονίζοντας πως ενώ δεν είχαν γνωριστεί ποτέ, ο Τζάκσον κατόρθωνε πάντα να ανακαλύψει το ψευδώνυμο που χρησιμοποιούσε για τη διαμονή του στα ξενοδοχεία και τον "παρενοχλούσε". Για την ιστορία, ο Τζάκο πέθανε το 2009.

"Μου τηλεφωνούσε συνέχεια και με μια δυνατή φωνή έλεγε 'Συμβαίνει κάτι έκτακτο και πρέπει να βγείτε έξω από το κτίριο'. Εγώ ρωτούσα 'Ποιος είναι;' και εκείνος έλεγε 'Μην ανησυχείς Ράσελ, απλά αστειεύομαι, ο Μάικλ είμαι'", εξηγεί ο Κρόου. Και αν όλο αυτό σας φαίνεται παράξενο... δεν είστε οι μόνοι.

Πάντως σε αυτή την πιο πρόσφατη συνέντευξη ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός γίνεται πιο συγκεκριμένος ως προς τη διάρκεια της δοκιμασίας. "Κράτησε 2 ή 3 γαμ***να χρόνια"!

Ό,τι πεις Ράσελ! Ό,τι πεις...