Η Πάρις "καρφώνει" με το γάντι την κολλητή Κιμ

02.04.2015
Το πέταξε το υπονοούμενο η διάσημη κοσμική κληρονόμος. Αν το έπιασε η "φιλενάδα" είναι άλλο θέμα.

Εννόησε πολλά περισσότερα από αυτά που είπε η Πάρις Χίλτον (Paris Hilton) σε πρόσφατη συνέντευξη όταν της τέθηκε καυτό ερώτημα σχετικά με την Κιμ Καρντάσιαν (Κim Kardashian).

Ως μέλος μιας πάμπλουτης και ιστορικής δυναστείας -αυτής των ομώνυμων πολυτελών ξενοδοχείων- η 34χρονη Πάρις μεγάλωσε μέσα στη χλιδή, τις κάμερες και τη δόξα. Κάποια στιγμή, μπήκε στη ζωή της η συνομίλική της Κιμ η οποία στην πορεία έκανε τη δική της, γνωστή ριάλιτι καριέρα.

Οι δυο τους κάποια στιγμή τα χώρισαν τα τσανάκια τους αλλά πρόσφατα τα ξαναβρήκαν. Τουλάχιστον για τους τύπους...

Μιλώντας πρόσφατα στο Yahho Style, η Πάρις κλήθηκε να απαντήσει αν συμφωνεί με αυτό που υποστηρίζουν πολλοί ότι "οι Καρντάσιαν δεν θα υπήρχαν σήμερα χωρίς εκείνη".

"Είναι όμορφο να εμπνέεις ανθρώπους. Γνωριζόμαστε από τότε που ήμασταν κοριτσάκια και είμασταν ανέκαθεν φίλες. Οπότε ναι... είμαι πραγματικά περήφανη από εκείνη και από όσα έχει καταφέρει".

Κυρία η Πάρις... Την προκίτσα της όμως την έριξε. Και ο νοών νοείτω.

Για την ιστορία, η Κιμ υπήρξε στην αρχή "βοηθός" της Πάρις, όμως σιγά σιγά κατάφερε να "κάνει τα δικά της" ενώ να θυμίσουμε ότι η μεγάλη ευκαιρία ήρθε με τη διαρροή της σεξοταινίας της που σάρωσε το διαδίκτυο...

Στη φωτογραφία που ακολουθεί, η -αγνώριστη όντως- Κιμ, η Πάρις και η αδελφή της, Νίκι σε εκδήλωση το 2006.