Μενεγάκη: παίρνει εξιτήριο από το μαιευτήριο

02.04.2015
Μετά από τέσσερις ημέρες στο μαιευτήριο, η Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζεται να πάρει εξιτήριο και να κατευθυνθεί στο σπίτι της παρεά με την μπέμπα και τον αγαπημένο της Μάκη Παντζόπουλο.

Ως γνωστόν, η Ελένη έκανε καισαρική τομή, οπότε έμεινε στο μαιευτήριο των βορείων προαστίων τέσσερις ημέρες όπως απαιτείται.

Διάβασε επίσης: «Ελένη: Φτυστή ο Ματέο η μικρή & η αντίδραση του Άγγελου!»

Η Μενεγάκη αναμένεται να πάρει εξιτήριο μετά τη μία το μεσημέρι κι αφού ο παιδίατρος του μαιευτηρίου δώσει το ΟΚ.

Πώς πέρασαν οι τέσσερις μέρες:

Η Ελένη βρέθηκε και αυτή τη φορά στο ίδιο δωμάτιο του μαιευτηρίου όπου βρέθηκε και στις προηγούμενες τρεις γέννες της. Πολύς κόσμος επισκέφτηκε την παρουσιάστρια ενώ ο διάδρομος έξω από το δωμάτιο θύμιζε ανθοπωλείο.

Δες ακόμα: «Αποκάλυψη: Το επίθετο που θα πάρει η κόρη της Ελένης!»

Η Ωραία Ελένη της τιβί, είχε το παιδί διαρκώς μαζί της (rooming in) και το μωρό τοποθετούνταν στο διπλανό δωματιάκι όταν ήθελε να δεχτεί κόσμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Happy Day, η Μενεγάκη ήταν ιδιαίτερα φιλική με τις κυρίες του έβδομου ορόφου του μαιευτηρίου δεν αποχωρίστηκε το ροζ λιπ γκλος της ενώ απόλαυσε και τα αγαπημένα της γλυκά: μιλφέιγ και πάστα σοκολατίνα.

Η Ελένη, θηλάζει μάλιστα αποκλειστικά ενώ και ο Μάκης Παντζόπουλος μένει μαζί της στον καναπέ του μαιευτηρίου. Αναμένουμε λοιπόν!!!