25.000 αεροσυνοδοί την «έπεσαν» στην Νικόλ Κίντμαν! [vds]

03.04.2015
25.000 αεροσυνοδοί έγιναν έξαλλες με την Νικόλ Κίντμαν ( Nicole Kidman), όταν είδαν το διαφημιστικό σποτ της αεροπορικής εταιρείας Etihad Airways με τίτλο «Hollywood Glamour», στο οποίο πρωταγωνιστεί η διάσημη ηθοποιός. Στο σχετικό βίντεο η Κίντμαν βρίσκεται μέσα σ΄ένα αεροπλάνο A380 και διαφημίζει με περίσσια χάρη τις ανέσεις της εταιρείας.

Αυτό έβγαλε από τα ρούχα τους τις αεροσυνοδούς, που υποστηρίζουν ότι οι συνθήκες εργασίας για τις γυναίκες στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα είναι σεξιστικές και απάνθρωπες. Μάλιστα πρόσφατα η Wall Street Journal είχε αποκαλύψει ότι η εταιρεία απολύει όσες γυναίκες μένουν έγκυες!

Για το λόγο αυτό η πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών αεροσυνοδών έστειλε άμεσα επιστολή, στην οποία επισημαίνεται πως η συμμετοχή της Κίντμαν έρχεται σε σε αντίθεση με το ρόλο της ως Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως των Γυναικών των Ηνωμένων Εθνών.

Μάλιστα, ξεκίνησε και εκστρατεία ενημέρωσης του κοινού εξαιτίας «διακρίσεων και ελεεινής μεταχείρισης των εργαζομένων γυναικών» στην συγκεκριμένη εταιρεία.