Ασφαλιστικά μέτρα για τον επίμονο-τρελό θαυμαστή της Εύας Καϊλή

06.04.2015
Μάθαμε για την παρενόχληση στην ευρωβουλευτή Εύα Καϊλή και μας έκανε εντύπωση η απίστευτη επιμονή του ... θαυμαστή της, που έφτασε για τη χάρη της μέχρι τις Βρυξέλλες στο Ευρωκοινοβούλιο, όπου και πιάστηκε στα πράσα.

Δύσκολες στιγμές για την όμορφη ευρωβουλευτή - την οποία τα ξένα μέσα έχουν χαρακτηρίσει «Η Barbie της Ελλάδας» - εξαιτίας ενός επίμονου θαυμαστή της, που έχει γίνει η… σκιά της. Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Παραπολιτικά, η ευρωβουλευτής κατέθεσε μέχρι ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του.

Στο δικαστήριο, όπου εκδικάστηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα, ο αστυνομικός της ασφάλειάς της κατέθεσε τα εξής: «Ξέρετε, καθημερινά της μιλούν άνθρωποι στο δρόμο και στις εκδηλώσεις όπου πηγαίνει. Είναι ιδιαίτερα αγαπητή και, λόγω φυσικά του ότι είναι πολιτικός, συζητάει συνεχώς με τον κόσμο. Όμως ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν θα μπορούσε να κάνει συζήτηση με την κυρία Καϊλή».

Ο άνθρωπος αυτός ήταν παντού, σε σημείο που έχει παρουσιαστεί ανάγκη να φυγαδεύσουν την όμορφη ευρωβουλευτή. Την ενοχλούσε μέσω μηνυμάτων, που την τρομοκρατούσαν, ενώ έστελνε και αισχρά e-mails.

Και μάλιστα ο αστυνομικός θυμήθηκε κάποια από τα περιστατικά: «Θυμάμαι μία παρουσίαση σε ένα βιβλιοπωλείο όπου την είχε ενοχλήσει ιδιαίτερα. Την πλησίαζε και της μιλούσε συνεχώς. Σχεδόν δεν την άφηνε να φύγει. Ένα άλλο περιστατικό συνέβη στις 20 Ιανουαρίου, σε εκδήλωση σε ξενοδοχείο, όπου είχε βρεθεί και ο συγκεκριμένος άνθρωπος. Ήταν αντιδραστικός στον έλεγχο των αστυνομικών και, επειδή η κ. Καϊλή φοβήθηκε, αναγκαστήκαμε να τη φυγαδεύσουμε από το υπόγειο πάρκινγκ του ξενοδοχείου».

Ο επίμονος θαυμαστής έφτασε στις Βρυξέλλες για να βρει την Καϊλή, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, όπου για να εισέλθει έδωσε τα στοιχεία του και έτσι πιάστηκε στα πράσα. Έτσι η ευρωβουλευτής κατέθεσε την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων:

«Αυτή η ιστορία κάνει κακό στην ψυχολογία της και γι' αυτό είναι ιδιαίτερα ανήσυχη. Πηγαίνει να πιει έναν καφέ και είμαστε όλοι σε εγρήγορση, μήπως εμφανιστεί ο συγκεκριμένος άνθρωπος. Η κυρία Καϊλή ζήτησε και παραπάνω ασφάλεια εξαιτίας της κατάστασης», δήλωσε ο αστυνομικός της ασφάλειάς της.