Βέφα: «Τα πολλά λεφτά τα έδωσα για να σώσω το παιδί μου»

08.04.2015
Η Βέφα Αλεξιάδου βρέθηκε καλεσμένη στο «Mega με Μία» και συζήτησε με το Μάρκο Σεφερλή τόσο για την πολύχρονη καριέρα της στην τηλεόραση και κατά πόσο έβγαλε τα τόσα λεφτά που λέγεται ότι έβγαλε ή όχι. Τι λέει η ίδια;

«Τα πολλά λεφτά τα ξόδεψα με την αρρώστια του μεγάλου μου κοριτσιού. Εκεί δε σκέφτηκα ούτε το μέλλον μου ούτε τη δική μου υγεία όταν θα είμαι ηλικιωμένη και θα χρειάζομαι περίθαλψη κι εγώ, δε σκέφτηκα τίποτα. Έδωσα ό,τι μπορούσα με ακριβούς γιατρούς κι ακριβή περίθαλψη για να σώσω το παιδί μου. Δεν τα κατάφερα», δήλωσε η Βέφα στο Μάρκο Σεφερλή.

Ανέφερε δε ότι η σύνταξή της έχει περικοπεί για τα καλά αφού από συνολικά 3.500 Ευρώ, τώρα παίρνει ούτε τα μισά, δηλαδή 1.500 Ευρώ. Γι’ αυτό το λόγο τόνισε ότι πρέπει να δουλέψει πάλι.

Θυμήθηκε, όμως και τις συνεργασίες της με τις δύο πιο διάσημες παρουσιάστριες της τηλεόρασης, τη Ρούλα Κορομηλά και την Ελένη Μενεγάκη, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Με όλες ήταν καλά. Όταν είχα συνεργαστεί με την Ελένη Μενεγάκη, δεν ήμουν ευχαριστημένη μαζί της. δεν ήταν καθόλου θερμή, όπως ήταν η Ρούλα Κορομηλά. Η Ελένη, ήταν ψυχρή. Μετά όμως έγινε η καλύτερη, περάσαμε πολύ όμορφα 8 χρόνια».