Ο 89χρονος πλέον Χιου Χέφνερ αγκαλιά με τα κουνελάκια του [photos]

09.04.2015
Όταν άλλοι στα 89 τους χρόνια ψάχνουν τα χάπια για την πίεση, την καρδιά κι άλλα πιθανά προβλήματα υγείας, ο Χιου Χέφνερ συνεχίζει να ψάχνει κουνελάκια για το Playboy και μάλλον έχει βρει την πηγή της νεότητας. Ο βασιλιάς του Playboy γεννήθηκε σα σήμερα στις 9 Απριλίου 1926 στο Σικάγο και παρά το γεγονός ότι είναι βετεράνος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου κι είχε δουλέψει ως δημοσιογράφος στο Esquire, ο αντρικός πληθυσμός τον έχει γνωρίσει κι εκτιμήσει μέσα από το Playboy, του οποίου το πρώτο τεύχος κυκλοφόρησε το Δεκέμβριο του 1953 με τη Μέριλιν Μονρόε στο εξώφυλλο.

Όταν ο ίδιος έχει όλες τις ξανθιές στα πόδια του, μία εύλογη απορία είναι με πόσες γυναίκες έχει πάει στη ζωή του. Τι απάντησε εκείνος;

«Που να ξέρω… Πάνω από χίλιες, είμαι σίγουρος. Υπήρχαν φάσεις της ζωής μου που ήμουν παντρεμένος κι όταν ήμουν παντρεμένος, ποτέ δεν απάτησα. Ωστόσο, κάλυπτα το χαμένο έδαφος όταν δεν ήμουν παντρεμένος». Αυτό τα λέει όλα.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι τον πρώτο του γάμο τον έκανε το 1949 κι απέκτησε δύο παιδιά, την Κρίστι και τον Ντέηβιντ, αλλά πήρε διαζύγιο το 1959.

Ξαναπαντρεύτηκε το 1989, αλλά κι ο δεύτερος γάμος κράτησε εννιά χρόνια. Χώρισε το 1998 κι επίσημα πήρε διαζύγιο το 2010.

Την τωρινή και τρίτη κατά σειρά σύζυγό του, Κριστάλ Χέφνερ κι ετών 29, την παντρεύτηκε το Δεκέμβριο του 2012. Προφανώς και δεν είναι η πρώτη σύντροφός του με την οποία έχει μερικές δεκαετίες διαφορά, αλλά για τον Χιου αυτά είναι λεπτομέρειες.