Γνωστό μοντέλο σάρωσε το Instagram ποστάροντας φωτογραφία με ραγάδες! [photos]

14.04.2015
Είδωλο στο Instagram για όλους όσους προτιμούν την αλήθεια και όχι τα στιλιζαρισμένα μοντέλα του Photoshop έγινε το μοντέλο Κρίσι Τέιγκεν και οι ραγάδες της!

Είδωλο στο Instagram για όλους όσους προτιμούν την αλήθεια και όχι τα στιλιζαρισμένα μοντέλα του Photoshop έγινε το μοντέλο Κρίσι Τέιγκεν και οι ραγάδες της. Η σύζυγος του Τζον Λέτζεντ, Κρίσι, έκανε μια ανάρτηση στο Instagram στην οποία φαίνονται ραγάδες και μελανιές ανάμεσα στα πόδια της.

Το πρώην μοντέλο του Sports Illustrated συνόδευσε τη φωτογραφία με τη λεζάντα: «Μελανιές από το χτύπημα στα χερούλια του συρταριού εδώ και μία εβδομάδα. Οι ραγάδες σας χαιρετούν!». Η φωτογραφία συγκέντρωσε πάνω 90.000 likes και πολλοί επαίνεσαν την κίνησή της να ποστάρει την ... αλήθεια, χωρίς photoshop!

Όταν δεν ανεβάζει σέξι selfies στο Instagram και σχόλια στο Τwitter, η εξωτική Κρίσι κάνει αδυσώπητο μόντελινγκ, γράφει βιβλία διατροφής και είναι κριτής σε γνωστό ριάλιτι μαγειρικής. Η 29χρονη Ταϊλανδό-Νορβηγίδα από τη Γιούτα (!) είναι ερωτευμένη σύζυγος του τραγουδιστή και συνθέτη Τζον Λέτζεντ (John Legend) και την ανακάλυψε ένας φωτογράφος σε ένα μαγαζί με σανίδες σερφ, όπου δούλευε ως πωλήτρια.