Έξαλλος ο Ηλίας Βρεττός με όσους λένε ότι είναι στημένη η σχέση του

14.04.2015
Ο Ηλίας Βρεττός πήγε καλεσμένος στην εκπομπή «Μία» της Τατιάνας Στεφανίδου και μεταξύ άλλων συζήτησε με την Τατιάνα και τους συνεργάτες της για όσα γράφονται κι αφορούν την προσωπική του ζωή και κατά πόσο στέκουν στην πραγματικότητα ή όχι.

«Εγώ δεν έχω μιλήσει. Τα περιοδικά λένε, τα περιοδικά γράφουν, οι φωτογραφίες βγαίνουν, εγώ δεν επιθυμώ να μιλήσω για την προσωπική μου ζωή σε αυτό το σημείο. Αν θελήσω κάτι να πω και αν είμαι με έναν άνθρωπο και θελήσω να το βγάλω προς τα έξω, θα το κάνω!».

Σε ερώτηση εάν ο έρωτας με έρωτα περνάει, ο τραγουδιστής απάντησε ότι «σα γενικός κανόνας ισχύει αφού το καινούριο σε βοηθάει να ξεκολλήσεις πιο εύκολα από το παλιό», ενώ απευθυνόμενος στην Τατιάνα της είπε χαριτολογώντας ότι όλη τη δύσκολη δουλειά. Δηλαδή τις ερωτήσεις γύρω από την προσωπική του ζωή, την έχει αφήσει στους συνεργάτες της.

Αυτό, όμως που κάνει έξαλλο τον τραγουδιστή, όπως παραδέχτηκε, είναι όσοι τον κατηγορούν ότι η τωρινή του σχέση με τη Φελίσια Λαπάτη είναι στημένη επειδή πουλάει.

«Αυτό είναι κάτι που πραγματικά με κάνει έξαλλο! Όποιος λέει ή υπονοεί ότι εγώ στήνω φωτογραφίες, στήνω θέματα για να προβάλλω τον εαυτό μου, την δουλειά μου ή οτιδήποτε από όλα αυτά, είναι κάτι που πραγματικά με ενοχλεί. Γιατί όσοι είναι στα μέσα, γνωρίζουν ότι μου έχουν γίνει άπειρες νύξεις να πάρω την κοπέλα μου να φωτογραφηθώ εδώ εκεί και είμαι κάθετα αντίθετος σε αυτό! Δεν μ’ αρέσει καθόλου! Ξέρω ότι γίνεται, ξέρω ότι το κάνουν, εγώ, με το χέρι στην καρδιά, δεν το έχω κάνει ποτέ μου! Προκαλώ δημόσια όποιον από τα μέσα έχω πάρει κάποια στιγμή τηλέφωνο και του έχω πει να “στήσουμε” να βγει και να το πει δημόσια!».

«Αντιλαμβάνομαι ότι ενδεχομένως να πουλάει από την αναπαραγωγή που βλέπω, αλλά είναι κάτι που πραγματικά με κάνει να αισθάνομαι πολύ άβολα και σίγουρα, δεν με κάνει χαρούμενο. Το να υπάρχουν φωτογράφοι κατασκηνωμένοι κάτω από το σπίτι μου -κι αυτό είναι κάτι που μπορείτε να το τσεκάρετε- είναι κάτι που με κάνει να αισθάνομαι πάρα πολύ άβολα και με κάνει να αισθάνομαι ανήμπορος να προστατεύσω την προσωπική μου ζωή».

«Από την άλλη, όμως, αντιλαμβάνομαι ότι αυτή είναι η φύση του επαγγέλματός μου, αυτό είναι το τίμημα της δημοσιότητας… Είμαι ένας άνθρωπος που έχω επιλέξει να είμαι εκτεθειμένος μέσα από τη δουλειά που κάνω και αφού η προσωπική μου ζωή πουλάει, είμαι υποχρεωμένος να το υποστώ αυτό!», κατέληξε ο δημοφιλής τραγουδιστής.