H selfie της Δούκισσας με τον Δημήτρη δείχνει πόσο ερωτευμένη είναι [photo]

15.04.2015
Το πιο όμορφο κορίτσι της ελληνικής τηλεόρασης επιτέλους βρήκε το λιμάνι της στο πλευρό του Δημήτρη Θεοδωρίδη και όπως φαίνεται και δεν κρύβει τον έρωτά της για εκείνον. Πρόσφατα το μοντέλο και παρουσιάστρια ανέβασε στον λογαριασμό της στο instagram μία φωτογραφία όπου φιλάει τον αγαπημένο της Δημήτρη Θεοδωρίδη τρυφερά στο μπράτσο.

Οι δυο τους είναι αχώριστοι, ζουν μαζί στα βόρεια προάστια στο σπίτι του Θεοδωρίδη και είναι έτοιμοι για το επόμενο βήμα. Στις διακοπές του Πάσχα στη Μύκονο έτρεξαν να ξεφύγουν από τους παπαράτσι, αλλά σε γενικές γραμμές τα παιδιά δεν κρύβονται!

Η Δούκισσα Νομικού μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε παραδεχτεί πως αυτή τη φορά νιώθει διαφορετικά: «Θα σου πω ότι είμαι πιο κατασταλαγμένη, πιο σίγουρη και πιο χαρούμενη από ποτέ, με ο,τι αυτό συνεπάγεται. Όταν δυο άνθρωποι ταιριάζουν, το καταλαβαίνουν από την πρώτη στιγμή».

Μάλιστα, η Δούκισσα έχει ήδη γνωρίσει τη μητέρα του συντρόφου της, Ελένη Κόκκαλη, και ο Θεοδωρίδης τους γονείς της, Νίκο και Ούρσουλα Νομικού.