Η Σερ ποτέ δεν πεθαίνει - Έγινε 70 ετών [photos+vds]

20.05.2016
H τραγουδίστρια και ηθοποιός Σερ έκλεισε τα 70 σήμερα και πολλοί θαυμαστές της γιόρτασαν τα γενέθλια της, αποτίοντας φόρο τιμής σε εκείνη και την καριέρα της που διαρκεί πάνω από πέντε δεκαετίες.

Είδωλο της δεκαετίας του '80 όταν η Θεά της Ποπ ερμήνευε με την καυτή ολόσωμη φόρμα της το υπέροχο «I found someone» και το «If I Could Turn Back Time»!

Οι φήμες για την κακή κατάσταση της υγείας της οργιάζουν, αλλά η τραγουδίστρια που υπήρξε μια από τις πιο εμβληματικές φιγούρες της ποπ μουσικής τη δεκαετία του '80, ζει και βασιλεύει.

Μια από τις πιο λαμπερές σταρ, σήμερα σύμφωνα με τις φήμες έχει ουσιαστικά παραιτηθεί από τη ζωή. Αν και η εκπρόσωπός της διαψεύδει τις φήμες πως η Σερ ζει τραγικές ημέρες, εμείς θέλουμε να τη θυμηθούμε σε 24 πόζες όταν ήταν στο απόγειο της καριέρας της.

Από τους πιο γνωστούς αστικούς μύθους που αφορά τη διάσημη Αμερικανίδα τραγουδίστρια Σερ (Cheryl Sarkisian) είναι ότι στη μακροσκελή λίστα με τις πλαστικές επεμβάσεις της έχει και την... αφαίρεση δύο πλευρών για να φτιάξει μέση δακτυλίδι!

Σύμφωναμε τη φήμη - που εξαπλώθηκε τη δεκαετία του '80 όταν η Θεά της Ποπ ερμήνευε με την καυτή ολόσωμη φόρμα της το υπέροχο «I found someone» και το «If I Could Turn Back Time» - η Σερ αφαίρεσε τα δύο κάτω πλευρά της για να μικρύνει το νούμερο στη μέση της. Το 1990 η Σερ έβαλε πλαστικό χειρουργό να την εξετάσει για να αποφανθεί ότι κάτι τέτοιο είναι ένα μεγάλο ψέμα.

Η 70χρονη σήμερα Σερ έχει παραδεχτεί ότι έχει «πειράξει» τα χείλη, τα ζυγωματικά, τα δόντια, τα μάτια, το στήθος, τα οπίσθια κλπ αλλά επιμένει ότι δεν έχει αφαιρέσει τα πλευρά της. Η άλλοτε εξωτική μελαχρινή, με το άφρο κατάμαυρο μαλλί και τις σέξι καμπύλες - σήμερα δεν θυμίζει σε τίποτα το λαμπερό παρελθόν της!

Οι θαυμαστές της γιόρτασαν τα γενέθλιά της αναρτώντας στο Twitter αγαπημένες τους φωτογραφίες της διάσημης τραγουδίστριας, που έχει κυκλοφορήσει 25 άλμπουμ, έχει κερδίσει ένα βραβείο Γκράμι όπως επίσης και ένα Όσκαρ.