Κηρύκου: "Αγχώθηκα πριν την ερωτική σκηνή"

20.04.2015
Η Nαταλία Κηρύκου που υποδύεται τη Λία στη «Δικαίωση» μιλά για τις συγκλονιστικές ανατροπές στη σχέση της με τον Θησέα, για τον χορό και τον έρωτα. Πρόκειται για ενα από τα νέα πρόσωπα της «Δικαίωσης», στο οποίο ο Δημήτρης Αρβανίτης εμπιστεύτηκε πρωταγωνιστικό ρόλο. Η νεαρή ηθοποιός μιλά για τη συμμετοχή της στην καθημερινή σειρά του Mega και αποκαλύπτει πώς θα εξελιχθεί η σχέση του Θησέα και της Λίας.

Από σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και δουλειά στην οικογενειακή επιχείρηση, στην υποκριτική και τη «Δικαίωση». Μίλησέ μας λίγο γι' αυτήν τη διαδρομή...

Από μικρή ήθελα να γίνω ηθοποιός. Δεν τόλμησα όμως να το κάνω στα 18 μου. Φοβήθηκα, συμβιβάστηκα και προσπάθησα να «βολευτώ» επαγγελματικά στην εταιρεία του πατέρα μου. Δεν ένιωσα όμως ποτέ να με γεμίζει απόλυτα. Οσο περνούσε ο καιρός, η ανάγκη μου να ασχοληθώ με τις θεατρικές σπουδές μεγάλωνε... Κατάλαβα πόσο σημαντικό είναι να κάνεις κάτι που αγαπάς, γιατί εκεί βάζεις και τον πήχη ψηλά για να γίνεσαι όλο και καλύτερος. Η δουλειά στη «Δικαίωση» προέκυψε αμέσως με το που αποφοίτησα από τη δραματική σχολή.

Στην εξέλιξη της «Δικαίωσης» ο ρόλος της Λίας μεγάλωσε αισθητά. Πώς νιώθεις που σε εμπιστεύτηκαν ο Δημήτρης Αρβανίτης και οι συνεργάτες του;

Πάντα θα ευχαριστώ τον κ. Αρβανίτη που μου έδωσε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της σειράς. Ηξερα πως ο ρόλος της Λίας είχε απαιτήσεις. Δεν επαναπαύτηκα ούτε στιγμή, άλλωστε δεν ήθελα να απογοητεύσω όσους πίστεψαν σε μένα.

Πώς θα εξελιχθεί η σχέση του Θησέα με τη Λία στα προσεχή επεισόδια; Πώς θα αντιδράσει ο Λευτέρης όταν μάθει για τον δεσμό;

Η σχέση αυτή θα περάσει από 40 κύματα. Θα υπάρξουν δυσκολίες ανάμεσα στο ζευγάρι, και η αντίδραση του Λευτέρη όταν μάθει για τον δεσμό θα φέρει συγκλονιστικές ανατροπές και, πιστέψτε με, δεν θα είναι η αναμενόμενη...

Πώς θα ήθελες στο τέλος της «Δικαίωσης» να καταλήγει αυτή η σχέση;

Η Λία είναι μια ρομαντική καλλιτέχνιδα με αξίες και αγνά συναισθήματα. Ο Θησέας, από την άλλη, είναι ένας φιλόδοξος άνδρας που για τη δόξα και το χρήμα δεν έχει κανέναν ηθικό φραγμό. Επομένως, είναι μια δύσκολη σχέση λόγω της διαφορετικότητας. Η Λία θα ήθελε να ζήσει μαζί του όλα όσα ονειρεύεται. Σαν Ναταλία τώρα, θα ήθελα η Λία να του έδινε ένα γερό «χαστούκι», μπας και καταλάβει πόσο άπληστος είναι και πόσο λάθος μετράει τους ανθρώπους.

Ενιωσες άβολα στις ερωτικές σκηνές και πώς το διαχειρίστηκες;

Η πρώτη σκηνή που είχα στο γύρισμα με τον Βασίλη (Μπισμπίκη) ήταν ερωτική. Του εξομολογήθηκα πως το προηγούμενο βράδυ δεν είχα κοιμηθεί από το άγχος. Δεν τον ήξερα καθόλου και μου ήταν κάπως δύσκολο να το διαχειριστώ αυτό. Παρ' όλα αυτά, με έκανε να νιώσω άνετα.

Εσύ Ναταλία θα μπορούσες να κάνεις σχέση με έναν άντρα αρκετά μεγαλύτερό σου;

Ο έρωτας δεν έχει ηλικία, πιστεύω, οπότε αν με γοήτευε ένας άνδρας μεγαλύτερός μου, τότε θα προχωρούσα σε σχέση.

  • Η Ναταλία Κηρύκου δεν είναι μόνο καλή χορεύτρια στη σειρά αλλά και στην πραγματική της ζωή, καθώς ασχολείται με τον χορό από μικρή και δηλώνει ότι θα συμμετείχε σε ένα σόου όπως το DWTS.

ΑΛΕΞΗΣ ΜΙΧΑΣ