Βαρδής: Η άγνωστη "κόρη", το τατουάζ & η οργή του γιου του (φωτό)

21.04.2015
Ο Γιάννης και η Καλλιστώ είναι τα βιολογικά παιδιά του αξέχαστου Αντώνη Βαρδή, από τον πρώτο του γάμο. Ωστόσο, ο μεγάλος μουσικός είχε σαν παιδί του και την κόρη της συντρόφου του, Φιλοθέης από τον πρώτο της γάμο, Ευαγγελία.

Μάλιστα, πρόσφατα η 18χρονη κοπέλα έκανε ένα τατουάζ, το όνομα του Βαρδή και της μητέρας της, μπλέγμενα στο άπειρο, θέλοντας να δείξει με αυτόν τον τρόπο την αγάπη της στον αξέχαστο μουσικοσυνθέτη. Εξάλλου, εκείνος όσο ζούσε της είχε μεγάλη αδυναμία και τη μεγάλωσε με αγάπη και στοργή. Μάλιστα, η Ευαγγελία ανέβασε φωτογραφία στα social media το επίμαχο τατουάζ και όλοι έκαναν λόγο για την "άγνωστη" κόρη ή θετή, του Βαρδή και την κίνηση αγάπης της.

Ωστόσο, ο τρόπος που αντιμετωπίστηκε το θέμα και κυρίως το "κόρη" και "θετή", προκάλεσαν την οργή του γιου του, Γιάννη ο οποίος ξέσπασε και μέσα από τα social media θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. "Επειδή έχω διαβάσει κάποια άρθρα και επειδή δεν τα έχει διαψεύσεις και κανείς, θέλω να αναφέρω πως ο Βαρδής είχε και έχει δύο παιδιά. Καλλιστώ και Γιάννη. Κακή η παραπληροφόρηση. Θα κατέβει από πάνω και θα αρχίσει να ρίχνει καντήλια» έγραψε χαρακτηριστικά.