Ομπάμα, Βαρουφάκης, Στάμος: Το παρασκήνιο μιας συνάντησης (φωτό+vds)

23.04.2015
Η συνάντηση των τριών ανδρών στον Λευκό Οίκο είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον από όσο φαντάζεστε.

Πριν από λίγες μέρες πραγματοποιήθηκε στον Λευκό Οίκο δεξίωση για την ελληνική ανεξαρτησία όπου έδωσε το παρών και ο Γιάνης Βαρουφάκης, όπως επίσης και ο Τζον Στάμος, ο οποίος, όμως, όπως φάνηκε δεν συγκράτησε το επίθετο του υπουργού.

Ο 51χρονος ελληνικής καταγωγής ηθοποιός εμφανίστηκε στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ (Jimmy Kimmel) όπου, μεταξύ άλλων, κλήθηκε να πει τα πάντα για την υψηλή συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα (Barack Obama).

Το βίντεο που θα δείτε στο τέλος της είδησης είναι αρκετά μεγάλο, αλλά έχει αρκετό ενδιαφέρον.

Κάποια στιγμή του βίντεο, ο Στάμος μιλά για τα οικονομικά προβλήματα που έχει η Ελλάδα και υπονοεί ότι έχει τη λύση -αστειευόμενος βέβαια.

" Την τελευταία φορά που είδα τον Τομ Χάνκς, του είπα: 'Δεν αγοράζεις την Ελλάδα'", ρίχνει την πρόταση ο Τζον.

Και συνεχίζει...

"Έτσι, στέκομαι δίπλα σε αυτό τον ισχυρό άνδρα (εννοεί τον Βαρουφάκη) - ο οποίος είναι άνθρωπος των οικονομικών και συνήθως τους ανθρώπους των οικονομικών τους ρωτάς: 'μου δίνεις μια συμβουλή τι να κάνω με τα χρήματά μου', όμως εγώ δεν του ζήτησα καμία συμβουλή... Μιλήσαμε απλά για θέματα όπως ο μπακλαβάς"

Και εκείνη τη στιγμή έρχεται ο πρόεδρος.

"Και ήρθε ο πρόεδρος και με αυτόν τον κύριο [εννοεί τον Βαρουφάκη πάλι] αρχίζουν μια πολύ αυστηρού πρωτοκόλου συζήτηση και εγώ το μόνο που σκέφτομαι είναι τι θα πω τώρα στον πρόεδρο... Μια μιλάει ο πρόεδρος μια ο Γιάνης και ξαφνικά γυρίζει ο πρόεδρος, με κοιτάζει και λέει 'Τζον Στάμος... Πώς είσαι'; Γυρίζει τότε σε όλο το δωμάτιο, με 200 Έλληνες και λέει 'Να, ο πιο όμορφος Έλληνας'".

Ε ρε καμάρι...

Και αμέσως μετά, ο πρόεδρος, λέει ότι του ζήτησε να βγουν μαζί "μια κανονική φωτογραφία μαζί". Την αμέσως επόμενη...

Μεγαλεία ο Τζον Στάμος

Ιδού και το βίντεο...

Ζωή Κίττα