Κόμπι Σμόλντερς: Συγκλονίζει η άγνωστη μάχη της με τον καρκίνο

24.04.2015
Η "Ρόμπιν Σερμπάτσκι" του "How I Met Your Mother" αποκαλύπτει ότι διαγνώστηκε με καρκίνο στις ωοθήκες σε ηλικία 25 ετών και ποζάρει τόπλες!

Η Κόμπι Σμόλντερς (Cobie Smulders) μιλά πρώτη φορά για την περιπέτεια της υγείας της θέλοντας να αφυπνίσει όλες τις γυναίκες του κόσμου για το θέμα -και να του δώσει ελπίδα.

Στα 33 της χρόνια η πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής επιτυχίας "How I Met Your Mother" ποζάρει τόπλες στο εξώφυλλο του περιοδικού "Women' s Health" και παραδέχεται ότι παρότι νίκησε την αρρώστια, "δεν νομίζει ότι θα νιώσει ποτέ 'χωρίς-καρκίνο'".

"Είχα όγκους και στις δύο ωοθήκες μου και ο καρκίνος απλώθηκε στους λεμφαδένες και στους γύρω ιστούς", αποκάλυψε η Σμόλντερς, εποχή που συνέπεσε με τον τρίτο κύκλο της σειράς.

Έκανε πολλαπλά χειρουργεία και πέρασε δύο χρόνια χημειοθεραπειών και ακτινοβολιών για να αντιμετωπίσει την ασθένεια ενώ τα γυρίσματα και η προβολή της σειράς συνεχιζόταν κανονικά.

Άναυδοι μένουν σήμερα οι απανταχού φανς του σόου καθώς "δεν είχαν καταλάβει τίποτα".

Η Κόμπι ανταποκρίθηκε σε όλη τη θεραπεία με τον καλύτερο τρόπο οι γιατροί της είπαν ότι δεν θα μπορούσε να συλλάβει φυσιολογικά.

Κι όμως...

Η Κόντι είναι παντρεμένη με τον κωμικό ηθοποιό Τάραν Κίλαμ (Taran Killam), γέννησε την Σαϊλίν πριν από πέντε χρόνια και στην αρχή του χρόνο τον υιό...

Η ίδια υποστηρίζει ότι δεν θα νιώσει ποτέ "καθαρή" αλλά το μήνυμα που στέλνει είναι σαφές και γεμάτο ελπίδα! Μπράβο και ευχαριστούμε!

“Now that I’m five years out, I’m trying to think of it as a positive thing and what can I learn from it. And if I can create more awareness, I’ll do it.”