Την είπαν cougar και τα πήρε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ

24.04.2015
Τα τελευταία χρόνια οι όροι «Milf», «Gilf» και «cougar» είναι μερικοί από τους χαρακτηρισμούς που αποδίδονται σε γυναίκες, οι οποίες έχουν περάσει -πιο πρόσφατα ή όχι και τόσο- την πρώτη τους νιότη και βγαίνουν με νεότερους άντρες.

Κάποιοι έχουν κατατάξει την Κωνσταντίνα Μιχαήλ στις cougar, που να σημειώσουμε κυριολεκτικά πρόκειται για αρπακτικό λέοντα που ζει στα βουνά. Πώς αντιδρά, όμως η ίδια; Την απάντηση έδωσε σε συνέντευξή της.

«Στα όρη, στα άγρια βουνά. Στην αρχή αυτό με εκνεύριζε, πρώτον γιατί το βρίσκω τρομακτικά σεξιστικό. Οι άντρες δικαιούνται να έχουν στο πλάι τους μια νέα γυναίκα, αλλά όταν το κάνουν οι γυναίκες είναι «αρπακτικά» και δακτυλοδεικτούμενες. Από την άλλη, δεν μου αρέσουν οι γενικεύσεις, γιατί κάποιες ζουν για να τον υποστηρίζουν τον τίτλο αυτό, λες και είναι βραβείο! Μιλάω για κάτι μεγαλοκοπέλες που ντύνονται λες κι είναι 20χρονες και βγαίνουν μπαρότσαρκες προς άγραν αντρών. Ε, μη με βάζεις στο ίδιο τσουβάλι!», τόνισε η δημοφιλής ηθοποιός, ενώ ξεκαθάρισε πως στην περίπτωση του συντρόφου της, εκείνος την κυνήγησε κι όχι το αντίθετο.

«Δεν κυνήγησα εγώ, εκείνος με κυνήγησε για να είμαστε πιο ακριβείς, ερχόμενος πολλές φορές σε παράσταση που έπαιζα διεκδικώντας με».

Για να προλάβει δε καλοθελητές που σπεύδουν να επισημάνουν τη διαφορά ηλικίας που έχουν, είπε χαρακτηριστικά: «Δεν έχω να δώσω λογαριασμό σε κανέναν για το τι κάνω, με ποιον το κάνω και για το πόσα χρόνια τον περνάω. Ειλικρινά βαριέμαι πολύ».

Τέλος ως προς το θέμα συγκατοίκησης, αναφέρει ότι δεν το σκέφτονται καθώς ο καθένας θέλει να έχει το χώρο του κι απλά να περνούν τα βράδια μαζί όποτε αυτοί θέλουν κι όχι κατ’ ανάγκη μένοντας στο ίδιο σπίτι.