Πόσες πλαστικές έχει κάνει η Ντορέττα; Τι απαντά η ίδια;

07.05.2015
Τη δική της απάντηση στις φήμες πως έχει κάνει αισθητικές επεμβάσεις έδωσε η Ντορέττα Παπαδημητρίου στο περιοδικό ΕΓΩ weekly.

Μιλώντας για την ανανεωμένη της εμφάνιση στην εκπομπή «Ελλάδα Σ' αγαπώ», η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια παραδέχεται:

«Έχω κάνει 40 λίφτινγκ και 30 πλαστικές. Στο 'Ελλάδα Σ’ αγαπώ' είμαστε σε ένα πλατό με άλλα φώτα, άλλη διάθεση και σε περιβάλλον πιο εξωστρεφές. Προφανώς και όλα αυτά μέτρησαν όπως και η αλλαγή των μαλλιών μου ή το μακιγιάζ. Είμαι 35 ετών, αν αρχίσω από τώρα το λίφτινγκ που θα φτάσω έπειτα από χρόνια».

Όσο για τις φήμες πως εργάζεται χωρίς να περιμένει να πληρωθεί, η Ντορέττα απαντά:

«‘Όσον αφορά την οικονομική κατάσταση είμαστε αλέρτ, αναγνωρίζουμε την οικονομική δυσκολία και είμαστε ελαστικοί.

Έχω μια σχετικά μόνιμη συνεργασία με το κανάλι. Προηγήθηκε το music school Και τώρα το Ελλάδα σ’ αγαπώ, έπεται το music school 2. Η συμφωνία μας υφίσταται κανονικά αλλά με δεδομένη την ελαστικότητα της δύσκολης κατάστασης που βιώνουμε όλοι.

Θέλω να σκέφτομαι θετικά, όλοι ταλαιπωρούμαστε, κανένας δεν έχει ξεφύγει. Δεν μπορούμε να ξεκινάμε μια συνεργασία αγωνιώντας για το αν θα πληρωθούμε. Σε αυτή τη φάση με απασχολεί το αποτέλεσμα της δουλειάς να είναι όσο καλύτερο γίνεται, δε λειτουργώ αρνητικά».

Κι όταν ο δημοσιογράφος επιμένει να μάθει αν η Ντορέττα έχει πληρωθεί για το 'Μusic school' που παρουσίασε το χειμώνα, απαντά:

«Στην τηλεόραση δεν πληρωνόμαστε την επομένη για μια δουλειά που κάναμε την προηγούμενη. Μεσολαβεί ένα χρονικό διάστημα για να πληρωθούμε. Σε σχέση με τη συμφωνία που έχουμε κάνει, δεν έχω πρόβλημα με την παραγωγή».

Βέβαια, οι δηλώσεις της Ντορέττας ήταν φυσικό να σχολιαστούν και από την πρωινή παρέα του Happy Day.

Ο Δημήτρης Παπανώτας ανέφερε σχετικά:

«Φαίνεται πως έχει λύσει το βιοποριστικό της πρόβλημα αφού τη Γιουροβίζιον την κάνει τσάμπα, στο Μέγκα δεν την ενδιαφέρει αν θα πληρωθεί», ενώ η Ελένη Τσολάκη, συμπλήρωσε:

«Παλιά φοβόμασταν τα πιο ταλαντούχα παιδιά μήπως μας πάρουν τη δουλειά, τώρα φοβόμαστε τις πιο πλούσιες που δεν ενδιαφέρονται αν θα πληρωθούν».