Τόρι Σπέλινγκ & σύζυγος: Ποιο κέρατο; 9η επέτειος μες στα μέλια

08.05.2015
Ολική άφεση φαίνεται να έδωσε η ριάλιτι σταρ στον μουρντάρη σύζυγο καθώς γιορτάζει με βαρύγδουπες δηλώσεις τα 9 χρόνια γάμου τους.

Δεν πέρασε πολύς καιρός από τη στιγμή που η Τόρι Σπέλινγκ (Tori Spelling) και ο σύζυγός της, Ντιν ΜακΝτέρμοτ (Dean McDermott) ξεκατινιάστηκαν για τα καλά δημοσίως φτάνοντας μια ανάσα πριν από τον χωρισμό. Τελικά όμως, όπως υποστηρίζουν οι ίδιοι "ο έρωτας κέρδισε".

Η 41χρονη σταρ και ο σύζυγός της συμπλήρωσαν 9 χρόνια παντρεμένοι και δείχνουν ότι έχουν αφήσει οριστικά (!) πίσω τους τα προβλήματα του πολύ πρόσφατου παρελθόντος.

"Πριν από 9 χρόνια παντρεύτηκα τον έρωτα της ζωής μου", γράφει στη λεζάντα η Τόρι και το... υπογράφει

Το ποστάρισμα της Τόρι μάλιστα το αποδεικνύει περίτρανα ενώ οι εκφρράσεις "συγχώρεση" "αληθινή αγάπη" και "τα λάθη είναι μόνο στιγμές αν δεν τα αφήσουμε να μας ορίσουν" ως hashtags ξεκαθαρίζουν 100% την απόφασή της να δώσει ακόμη μια ευκαιρία στον γάμο και τον σύζυγό της.

Οι ΜακΝτέρμοτ έχουν μαζί τέσσερα παιδιά, τον 7χρονο Λίαμ, την 6χρονη Στέλα, την 3 ετών Χάτι και τον 2 ετών Φιν, ενώ ο Ντιν έχει ακόμη έναν γιό από προηγούμενο γάμο, τον 17χρονο Τζακ.