Η πανέμορφη κόρη της δημοσιογράφου Ειρήνης Νικολοπούλου [photos]

08.05.2015
Φωτογραφίζεται για πρώτη φορά με την πανέμορφη κόρη της, Έλενα, και μιλά για όλα. Ο λόγος για την Ειρήνη Νικολοπούλου που λεδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό YOU. «Με την κόρη µου ζω τώρα µια δεύτερη µητρότητα, η οποία είναι καλύτερη από την πρώτη, γιατί µου το επιτρέπει η αποχή µου από την τηλεόραση. Της το είχα πει –αν και δεν το παραδέχεται– ότι δεν ήµουν και τόσο καλή µαµά!», εξομολογείται.

Τι ρόλο όμως έχει ο έρωτας στη ζωή της; Η δημοσιογράφος παραδέχεται πως έχει αγαπήσει και έχει αγαπηθεί αρκετά στη ζωή της. «Όταν οι δεκαετίες άρχισαν να γίνονται «-ήντα» σταμάτησε! Επειδή μάλλον έζησα έναν-δυο μεγάλους έρωτες πολύ έντονα χωρίς «ίσως» και «πρέπει»-, αναπολώντας τους θεωρώ ότι δεν έπρεπε να φεύγω από το μέτρο. Στη ζωή είσαι τελικά πιο ευτυχισμένος μερικές φορές και κάνεις και τους γύρω σου πιο ευτυχισμένους όταν κρατώ το μυαλό σου μέσα στα όρια. Άλλα πράγματα απολαμβάνω τώρα. Τότε ήμουν πιο στην τρεχάλα» δήλωσε χαρακτηριστικά και συνέχισε «Ήμουν πολύ κακομαθημένη! Τρέχανε από πίσω μου οι άντρες, αλλά εγώ δεν τους έκανα νούμερα.

Τι λέει στην Έλενα για τους άνδρες; «Της δίνω συμβουλές αλλά δεν παρεμβαίνω στη ζωή της. Όταν, όμως, θα με ρωτήσει θα της πω τη γνώμη μου και θα βάλω μέσα τη δική μου εμπειρία. Όταν περνάς τα 50, μιλάς πιο σοφά», παραδέχεται και επισημαίνει πως η ιδέα να γίνει γιαγιά της φαίνεται συναρπαστική.