Μια άγνωστη, γυμνή γυναίκα στο κρεβάτι του Κρις Μπράουν

08.05.2015
Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε μέσα στο σπίτι του διάσημου τραγουδιστή, ο οποίος όχι μόνο δεν την απόλαυσε, αλλά την ρεζίλεψε άσχημα και δημοσίως.

Επί δύο μέρες ζούσε στο σπίτι του Κρις Μπράουν (Chris Brown) μια άγνωστη γυναίκα που, μάλιστα, πίστευε ότι είναι σύζυγός του!!!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του δικτύου TMZ, ο διάσημος τραγουδιστής έλειπε από το σπίτι του μερικές μέρες καθώς γιόρταζε τα γενέθλιά του που είναι στις 5/5. Όταν επέστρεψε βρήκε μέσα μια γυναίκα αγνώστων για εκείνον λοιπών στοιχείων η οποία τον περίμενε γυμνή μέσα στο κρεβάτι του.

Η γυναίκα, που αργότερα ταυτοποιήθηκε ως Αμίρα Κόντσια Αγιέμπ (Amira Kodcia Ayeb), είχε προφανώς εισέλθει παράνομα στο σπίτι του Μπράνουν το οποίο και είχε βανδαλίσει.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Αγιέμπ, η οποία κατάγεται από την Τυνησία. ζει με την ψευδαίσθηση ότι είναι παντρεμένη με τον Μπράουν και νιώθοντας ότι εκφράζει τον έρωτά της προχώρησε σε βανδαλισμούς.

"Mrs Brown", έγραψε με σπρέι επάνω στο αυτοκίνητο και "I love you" επάνω στους τοίχους, μεταξύ άλλων η, προφανώς, ταλαιπωρημένη νεαρά, η οποία, παρεμπιπτόντως συνελήφθη από τους αστυνομικούς που κάλεσε ο Μπράουν αμεσότατα.

Και δεν σταμάτησε εκεί.

Έξαλλος από την παραβίαση, ο Μπράουν λέγεται ότι τράβηξε φωτογραφία της κοπέλας -τη βλέπετε επάνω- και την "ξεφώνισε" στο Instagram περιγράφοντας ακριβώς τι του είχε κάνει. Εκείνη, δείχνει, όντως χαμένη και σύμφωνα με γνωστούς της, τρεις μέρες νωρίτερα είχε πάρει το λεωφορείο, από το Χιούστον όπου σπουδάζει στο τοπικό πανεπιστήμιο και πόσταρε ένα μήνυμα στο Facebook λέγοντας ότι είναι στο Μαλιμπού "ψάχνοντας από τον σύζυγό της".

Καθώς βέβαια η φωτογραφία όπως και το μήνυμα δεν υπάρχουν πια στη σελίδα του τραγουδιστή, εικάζουμε ότι μετά την κατακραυγή -γιατί τα άκουσε τα σχολιανά του- την κατέβασε.

Πάντως, ριχνοντας μια ματιά στο Instagram του Μπράουν ένα πράγμα είναι σαφές και αφορά στο θηλυκό που του έχει κλέψει την καρδιά. Δηλωμένο!!!

Πριν από λίγο καιρό αποκαλύφθηκε ότι ο Κρις Μπράουν έγινε πατέρας και πλέον ο ίδιος δείχνει ότι δεν μπορεί να ζήσει χωρίς την κορούλα του Ρόγιαλτι.

Το ποστάρισμα μάλιστα που βλέπετει πιο πάνω τα λέει όλα...

"Ειλικρινά δεν πίστευα ποτέ ότι θα μπορύσα να αγαπήσω κάποιον τόσο δυνατά. Θα της δώσω τον κόσμο όλο".