Γιόκο Όνο & Χίλαρι Κλίντον: Σεισμός από την αποκάλυψη της ερωτικής τους σχέσης

11.05.2015
Φωτιές ανάβει η χήρα του Τζον Λένον με πικάντικες αποκαλύψεις σχετικά με το λεσβιακό παρελθόν της γυναίκας που ετοιμάζεται να γίνει πλανητάρχης.

Βόμβα μεγατόνων η αποκάλυψη της Γιόκο Όνο (Yoko Ono) σχετικά με ερωτική σχέση που αποκάλυψε ότι είχε τη δεκαετία του '70 με τη Χίλαρι Κλίντον (Hilary Clinton).

Σύμφωνα με το worldnewsdailyreport.com η 82χρονη θρυλική σύζυγος του Beatle Τζον Λένον βρέθηκε στη Νέα Υόρκη για να εγκαινιάσει έκθεσή της με φλιτζανάκια και πιατάκια που εκτείθεται στο ΜοΜa.

Με αφορμή τα εγκαίνια λοιπόν, οι δημοσιογράφοι ρώτησαν την αντισυμβατική καλλιτέχνη πως της φαίνεται η ιδέα να αποκτήσουν οι ΗΠΑ πρώτη φορά γυναίκα πρόεδρο - με δεδομένο ότι η Χίλαρι Κλίντον κατεβαίνει υποψήφια.

Η Γιόκο χαμογέλασε και αποκάλυψε όχι μόνο ότι γνωρίζει την υποψήφια πλανητάρχη προσωπικά, αλλά ότι οι δυο τους υπήρξαν ζευγάρι, τον καιρό μάλιστα που εκείνη ήταν παντρεμένη με τον Λένον.

Ιδού τι απάντησε η Γιόκο και άναψε φωτιές...

"Συναντηθήκαμε πολλές φορές στη Νέα Υόρκη κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων ενάντια στον πόλεμο του Βιετνάμ τη δεκαετία του 70 και ήρθαμε πολύ κοντά. Μοιραζόμασταν τις ίδιες αρχές για τη σεξουλική ισότητα και τον αγώνα κατά του αυταρχικού και πατριαρχικού κράτους, στο οποίο μεγαλώσαμε. Είχαμε μια σύντομη ερωτική σχέση όταν εγώ ζούσε με τον Τζον στο Μανχάταν και η Χίλαρι σπούδαζε στο Γιέιλ, όμως με τον καιρό χάσαμε επαφή. Είμαι ενθουσιασμένη που τα πράγματα πάνε τόσο καλά για εκείνη και της εύχομαι την καλύτερη έκβαση στην καμπάνια της"

Επίσημη απάντηση από την Κλίντον δεν έχουμε, δύσκολο όμως καθώς το εν λόγω σάιτ είναι γνωστό για τον σατυρικό χαρακτήρα των άρθρων του που φτάνουν μέχρι το σημείο της επιστημονικής φαντασίας, όπως πρόσφατα με την περίπτωση της Μέριλιν και του πράκτορα που αποκάλυψε ότι τη δολοφόνησε.