Η θρυλική Μπο Ντέρεκ κοντεύει να εξηνταρίσει; Αποκλείεται! [photos]

11.05.2015
Είναι το απόλυτο αειθαλές θηλυκό. Τι και αν κοντεύει να εξηνταρίσει, στις συνειδήσεις μας έχει «καρφωθεί» καλπάζοντας ολόγυμνη πάνω σ΄ένα άλογο στην ταινία «Bolero».

Είναι το απόλυτο αειθαλές θηλυκό. Τι και αν κοντεύει να εξηνταρίσει, στις συνειδήσεις μας έχει «καρφωθεί» καλπάζοντας ολόγυμνη πάνω σ΄ένα άλογο στην ταινία «Bolero». Ο λόγος για την Μπο Ντέρεκ, την κατά κόσμον Μέρι Κάθλιν Κόλινς (Mary Cathleen Collins), που όσο και αν φαίνεται απίστευτο είναι γεννημένη το 1956!

Έγινε ευρέως γνωστή το 1979 στην ταινία «10» του Μπλέικ Έντουαρντς με τα χαρακτηριστικά κοτσιδάκια στα μαλλιά και έμελλε να αφήσει εποχή ως το θανατηφόρο κορμί της μικρής οθόνης.

Σε συνέντευξη της παραδέχεται ότι «είναι σκληρό να μεγαλώνεις. Συνειδητοποιώ, ωστόσο, πόσο επιφανειακή είναι η ομορφιά και ότι δεν κρατάει για πάντα» και προσθέτει πως πολλοί την επικρίνουν γιατί δεν έχει υποστεί αισθητικές επεμβάσεις «από τη μία μου λένε μπράβο που δεν κάνεις επεμβάσεις, αλλά σίγουρα κάποιοι σκέφτονται “θεέ μου γιατί δεν κάνει κάτι”».

Εδώ και δεκατρία χρόνια ζει με τον σύντροφο της, τον ηθοποιό Τζον Κορμπέτ, τον γνωστό Έινταν του «Sex and the city» (ναι, για τον φίλο της Κάρι πρόκειται), ενώ αξέχαστο έχει μείνει το σκάνδαλο που προξένησε όταν ούσα 17 χρόνων έκανε σχέση με τον 30 χρόνια μεγαλύτερο της φωτογράφο και σκηνοθέτη, Τζον Ντέρεκ (ο οποίος τότε ήταν παντρεμένος με την Λίντα Έβανς).