Έχεις δει τη γιαγιά (!) της Κιμ Καρντάσιαν;

11.05.2015
Καλά, τη μαμά Κρις την ξέρουμε. Τη δική της μαμά, όμως;

Η Κρις Τζένερ (Kris Jenner) και τα κορίτσια της έχουν κάνει μια περιουσία "πουλώντας" την κάθε λεπτομέρια της προσωπικής τους ζωής. Σε κάθε βήμα, βέβαια, έχει κοντά τη μαμά της διακριτική και πανταχού παρούσα.

Ημέρα της μητέρας, λοιπόν χθες, και η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) δεν μπορούσε να μην ευχηθεί και στη γιαγιά της τονίζοντας μάλιστα πόσο τυχερή είναι η κόρη της Νορθ που την έχει κοντά της, Ιδού:

H Μέρι Τζο Κάμπελ (Mary Jo Campbell) υπήρξε ανέκαθεν κοντά στην κόρη της, Κρις, και τις εγγόνες της ενώ έχει άψογες σχέσεις και με όλους τους γαμπρούς της οικογένειας -όπως μαθαίνουμε. Μη βρέξει και μη στάξει την έχουν όλοι τη γιαγιά.

Βέβαια, μπορεί η Κιμ να καμαρώνει για τις μαμάδες της ζωής της όμως ως μανούλα κι εκείνη είχε τα τυχερά της, μέρα που ήταν...

Σε ανθοπωλείο γέμισε το δωμάτιό της στο ξενοδοχείο που έμενε καθότι η γιορτή της μητέρας τη βρήκε μακριά από το σπίτι για δουλειές, ο Κάνιε. Και όπως φρόντισε η ίδια η Κιμ να ενημερώσει μέσω Instagram, το βράδυ που πηγε στο εστιατόριο, την πλησιάσε αυτή η μίνι ορχήστρα και εκ μέρους του κυρίου Γουεστ αφιέρωσε μελωδίες στην καλύτερη μαμά του κόσμου.