Παίκτρια ριάλιτι κάνει ρόμπα τον Κριστιάνο Ρονάλντο

12.05.2015
Η Έιμι βγήκε, λέει, ραντεβού με τον διάσημο ποδοσφαιριστή και τώρα τον... ξεφωνίζει δημόσια!

Εντάξει, το όνομά της δεν είνει ευρέως γνωστό, όμως η Έιμι Μπρόντμπεντ (Amy Broadbent) έχει βάλει σκοπό να το κάνει γνωστό σε όλους. Και, προφανώς, χρησιμοποιεί τον Κριστιάνο Ρονάλντο (Cristiano Ronaldo) ως... εφαλτήριο.

Η ξανθιά κοπέλα μίλησε στην εφημερίδα "The Sun" αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες για το βράδυ που βγήκε έξω με τον πορτογάλλο άσσο. Λεπτομέρειες που δεν τον κολακεύουν και πολύ!

"Βγήκαμε για δείπνο, αλλά ήταν παράξενο αφού δεν μιλά καλά αγγλικά. Μιλήσαμε για ποδόσφαιρο καθώς εκείνη την ημέρα είχε παιχνίδι. Εγώ υποκρίθηκα ότι είχα παρακολουθήσει, όμως δεν είχα ιδέα για το τι λέγαμε. Βέβαια, στην πραγματικότητα μιλούσαμε για νύχια και μανικιούρ. Τον ενδιέφεραν πολύ τα νύχια".

Τι να πει κανείς;

Για την ιστορία πάντως η Έιμι και η δίδυμή της, Σάλι, είναι έτοιμες να μπουν στο σπίτι του βρετανικού Big Brother αυτό το καλοκαίρι, οπότε προφανώς... προετοιμάζει το έδαφος.

Πάντως, με την ευκαιρία να πούμε ότι ενώ ο Ρονάλντο "πειραματίζεται" η πρώην αγαπημένη του, Ιρίνα Σάικ φαίνεται ότι βρήκε ξανά τον έρωτα -και μάλιστα διάσημο ξανά- στο πρόσωπο του Μπράντλεϊ Κουπερ.