Μπριζίτ Μπαρντό: Μοντέλα που ποζάρουν σαν «κλώνοι» της Μπεμπέ [photos]

14.05.2015
Μύθος και σύμβολο του σεξ των δεκαετιών 1950 και 1960, η Μπριζίτ υπήρξε μια σταρ παγκόσμιας εμβέλειας, ιέρεια και μούσα των μεγαλύτερων καλλιτεχνών της εποχής. Η Vogue έκανε ένα αφιέρωμα στην Γαλλίδα femme fatale παρουσιάζοντας μοντέλα που έχουν φωτογραφηθεί με το styling της Μπαρντό.

Μύθος και σύμβολο του σεξ των δεκαετιών 1950 και 1960, η Μπριζίτ υπήρξε μια σταρ παγκόσμιας εμβέλειας, ιέρεια και μούσα των μεγαλύτερων καλλιτεχνών της εποχής. Με 48 ταινίες στο ενεργητικό της και περισσότερα από 80 τραγούδια σε 21 έτη καριέρας, η Μπριζίτ Μπαρντό, πασίγνωστη επίσης με τα αρχικά της, BB («Μπεμπέ»), είναι μια από τις γνωστότερες Γαλλίδες καλλιτέχνιδες παγκοσμίως.

Η Vogue έκανε ένα όμορφο φωτογραφικό αφιέρωμα στην - 80χρονη σήμερα - Γαλλίδα femme fatale παρουσιάζοντας πασίγνωστα μοντέλα που έχουν φωτογραφηθεί με το styling της Μπαρντό.

Ζιζέλ, Κέιτ Μος, Μέι Τζάγκερ, Κλώντια Σίφερ... οι πιο διάσημοι κλώνοι της μεγάλης ενζενί. Τελευταίο μοντέλο που της μοιάζει καταπληκτικά είναι η καλλονή Άννα Έγουερς (Anna Ewers), η λεγόμενη «Μπριζίτ Μπαρντό της Γερμανίας».