Θα πάθεις σοκ: H Καινούργιου πριν 10 χρόνια (φωτό+vds)

18.05.2015
Έχουμε δει ξανά παλαιότερες φωτογραφίες της Κατερίνας Καινούργιου, η οποία στη «νιότη» της ήταν μία άλλη.

Εξάλλου, το έχει παραδεχτεί και η ίδια ότι στο πέρασμα των χρόνων έχει αλλάξει αρκετά στην εμφάνιση της. Έχασε, σου λέει, και κάποια κιλά κι έγινε… άλλος άνθρωπος. Ωστόσο, όταν είδαμε το βίντεο στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» της Καινούργιου την εποχή (πριν 10 χρόνια), που εμφανιζόταν στην εκπομπή της Μαρίας Μπεκατώρου στο Τηλεαστυ, πάθαμε μεγάλη ζημιά. Και ισχυρό σοκ μαζί.

Γιατί η καστανή κοπέλα στο πλευρό της Μπεκατώρου είναι μια άλλη. Μια αγνώριστη Καινούργιου. Κουίζ για ποοοολυ δυνατούς λύτες είναι η παρουσιάστρια, η οποία (σε σχέση με την εμφάνιση της τότε) σήμερα είναι μία… (ολό)Καίνουργιου!

Σήμερα, το Κατερινιώ προσέχει την εμφάνιση της και δεν πάει πουθενά χωρίς το βαφτικό της εξοπλισμό. Ακόμα και στην παραλία, την βλέπεις βαμμένη και με μαλλί κομμωτηρίου. Στο επίμαχο, πάλι, βίντεο του παρελθόντος (που σίγουρα δεν θα προκάλεσε χαρά στην παρουσιάστρια) είναι εντελώς απεριποίητη και γενικά δεν έχει καμία σχέση με τη σημερινή κοκέτα. Και να πεις ότι ήταν δεκαετίες πίσω; Μόλις 10 χρόνια πριν!