Η Ελένη ψάχνει όνομα & ο Μάκης στήνει τρικούβερτους καβγάδες!

19.05.2015
Η Ελένη Μενεγάκη έχει παραδεχθεί ότι τα ονόματα των τριών παιδιών που απέκτησε με τον Γιάννη Λάτσιο (Άγγελος, Λάουρα, Βαλέρια) τα βρήκαν μετά από πολύ ψάξιμο.

Εξάλλου, κανένα από τα παιδιά της δεν πήρε το όνομα του παππού ή της γιαγιάς. Και όπως φαίνεται, η παρουσιάστρια το ίδιο θέλει να πράξει και με την κόρη που απέκτησε με τον Μάκη Παντζόπουλο.

Ενδεικτική, άλλωστε, είναι η αντίδραση της όταν τηλεθέατρια από τη Νάξο τής είπε ότι τη λένε Ρωξάνη. Η Ελένη μία που άκουσε το όνομα και μία που ενθουσιάστηκε. Μάλιστα, στο άκουσμα σχολίασε εντυπωσιασμένη: «Ρωξάνη ε; Ωραίο! Ας το σημειώσω!» Ο, δε, Γρηγόρης Γκουντάρας ακούστηκε να λέει: «Μάζευε», αποκαλύπτοντας ότι εκείνη έχει ήδη αρχίσει να συντάσσει λίστα με τα επικρατέστερα ονόματα. Όπως, δηλαδή, έκανε με τα μεγαλύτερα παιδιά της.

Την ίδια ώρα, δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού – συγκεκριμένα του Yes - λες και ήταν… μύγα στην έπαυλη των Μελισσίων, αποκαλύπτει ότι ανάμεσα στο Λενιώ και τον Παντζόπουλο στήθηκε τρικούβερτος καβγάς για το όνομα της κόρης τους. Ο επιχειρηματίας, σου λέει, θέλει να της δώσουν το όνομα της μητέρας του, Λιλίκας (από το Βασιλική), όμως, η παρουσιάστρια ούτε να το ακούσει δε θέλει!

"Η κόρη μου δε θα βγει Λιλίκα", ωρυόταν, σου λέει το περιοδικό, η Ελένη κάνοντας έξαλλο το σύντροφό της, που δεν του το είχαμε να είναι τόσο παραδοσιακός τύπος. Και να σκεφτείς ότι οι καβγάδες για το όνομα έχουν ξεκινήσει από πολύ νωρίς. Δεν ξέρουμε κατά πόσο ισχύουν οι τσακωμοί, πάντως, αν κρίνουμε από τον ενθουσιασμό της Ελένης στο όνομα Ρωξάνη, η παρουσιάστρια είναι σίγουρα σε αναζήτηση