Αμάλ: Πόση ώρα είχε γονατιστό τον Κλούνεϊ πριν πει το "Ναι";

21.05.2015
Δεν σταματά να μιλά για την αγαπημένη του ο Τζορτζ και οι αποκαλύψεις πέφτουν βροχή!

Εκεί που τον είχαμε συνηθίσει "σφίγγα" στα προσωπικά του τον Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney) ήρθε η Μ.Α (Μετά Αμάλ) εποχή όπου δεν κρατιέται και τα ξεφουρνίζει όλα.

Μιλώντας στο "CBS This Morning", ο 53χρονος σταρ μπήκε σε λεπτομέρειες σχετικά με την πρόταση γάμου που έκανε στην αγαπημένη του.

"Ήξερα πολύ γρήγορα ότι ήθελα να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου με την Αμάλ", εξομολογήθηκε ο Τζορτζ εξηγώντας και το σχετικά σύντομο της εξέλιξης στη σχέση τους, όμως προχώρησε και παραπέρα.

"¨Οταν της έκανα την πρόταση, δεν το είχαμε ξανασυζητήσει... και ήρθε έτσι απλά... 'Ει, ίσως θα έπρεπε να παντρευτούμε' της είπα στα ξαφνικά. Εκείνη έλεγε συνέχεια 'Ω, Θεέ μου' και "Ουάου' και απλά καθόμασταν εκεί. Τελικά είπα, 'Ακου... Ξέρεις είμαι 53 -τότε ήμουν 52 νομίζω- είμαι στο γόνατο εδώ και 28 λεπτά οπότε πρέπει να έχω μια απάντηση γιατί θα σπάσω κανέναν γοφό"

Γνωστός για το χιούμορ του ο Κλούνεϊ δεν θα μπορούσε να το είχε χειριστεί διαφορετικά. Φυσικά η Αμάλ είπε το "Ναι" και ζουν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα!!!!!!