Τέρμα τα ψέματα: Έτσι είναι το κορμί της Γερμανού χωρίς ρετούς!

21.05.2015
Από το πρωί της Τετάρτης έχει γίνει ο κακός χαμός με το κορμί της Ναταλίας Γερμανού και πόσο φώτοσοπ έχει πέσει πάνω σε αυτό για λογαριασμό φωτογράφησης της στο περιοδικό Hello.

Οι απόψεις δίνουν και παίρνουν, τα καυστικά σχόλια "πέφτουν" βροχή, οι ειρωνείες πάνε κι έρχονται, ενώ οι περισσότεροι συμφωνούν ότι στο κορμάκι της Ναταλίας έχει γίνει του... φώτοσοπ το πανηγύρι.

Μάλιστα, ο διευθυντής του περιοδικού, Άρης Καβατζίκης έξαλλος για όσα ακούγονται και σχολιάζονται με μία δημόσια τοποθέτηση προσπαθεί να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, επιμένοντας ότι οι επίμαχες φωτογραφίες της παρουσιάστριας με μπικίνι δεν είναι τίγκα στο φώτοσοπ.

Και είναι τόσο εκνευρισμένος με όσα λέγονται, που πρότεινε - αν το επιθυμεί και η ίδια - να βγάλουν στη δημοσιότητα τις αυθεντικές φωτογραφίες κι εμείς να έχουμε την ευκαιρία να ψάξουμε πόντο πόντο το κορμί της 50χρονης Ναταλίας μήπως και βρούμε.... φωτοσοπικά αποτυπώματα.

Κι εκεί που περιμέναμε να βγουν οι φωτό στη δημοσιότητα (εξάλλου η παρουσιάστρια είναι ακομπλεξάριστη) μέχρι τη στιγμή ετούτη που γράφονται οι αράδες αυτές, δεν έχει γίνει. Και δε θα γίνει ως φαίνεται, αφού όπως είπε ο Καβατζίκης στο Πρωινό, η Ναταλία τελικά έκανε πίσω, διότι δε θέλει να δώσει μεγαλύτερη έκταση στο θέμα αυτό. Μα πόση περισσότερο να δοθεί;

Και πόσο χειρότερα να είναι τα νέα σχόλια που θα ακουστούν; Εδώ, μέχρι ο καλός της φίλος Νίκος Γεωργιάδης (και διευθυντής του αντίπαλου περιοδικού, ΟΚ) σχολίασε καυστικά (και με διόλου φιλική διάθεση) ότι στις επίμαχες φωτογραφίες, βλέπουμε το κεφάλι της Ναταλίας στο κορμί της Έλενας Τσαβαλιά!

Εντάξει, ας κόψει κάτι... Της έσαξαν κάπως το κορμί, αλλά όχι τόσο πια. Και για του λόγου του αληθές, οι φωτογραφίες που έχουμε επιλέξει είναι από το Instagram της Ναταλίας, που σημαίνει ότι δεν έχουν υποστεί τόση επαγγελματική επεξεργασία. Γιατί ναι, έτσι είναι το κορμί της Γερμανού στην πραγματικότητα!