Η Τζέσικα Σίμπσον αποκαλύπτει την πιο σέξι στιγμή της ζωής της

22.05.2015
Επέτειο είχαν χθες η διάσημη σχεδιάστρια μόδας με τον σύζυγό της και εκείνη το γιόρτασε δημόσια με ζουμερές αποκαλύψεις.

Η Τζέσικα Σίμπσον (Jessica Simpson) είναι τρελή και παλαβή για τον σύζυγό της, Έρικ Τζόνσον (Eric Johnson) και δεν το έχει σε τίποτα να δημοσιοποιεί ιδιαίτερες προσωπκές στιγμές τους. Έτσι έκανε και χθες.

Με αφορμή τα πέντε χρόνια σχέση της με τον καλό της, η 34χρονη σταρ πόσταρε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία τους από την έξοδο της βραδιάς μαζί με μια αποκαλυπτική λεζάντα.

"Η πιο σέξι στιγμή της ζωής μου ήταν όταν πριν από πέντε χρόνια ο Τζόνσον μπήκε μέσα στο σπίτι μου", γράφει η Τζέσικα Σίμπσον δίπλα στη φωτογραφία και αφήνει τα υπόλοιπα στη φαντασία.

Βέβαια, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η σέξι Τζέσικα ποστάρει καυτές φωτογραφίες με τον σύζυγό της.

Η Σίμπσον δεν χάνει ευκαιρία να δημοσιοποιεί προσωπικές της στιγμές με τον Έρικ της ενώ υπήρξε στιγμή που πόσταρε ολόκληρο αφιέρωμα στις δικές τους "50 αποχρώσεις του γκρι".

Καυτές πόζες για την Τζέσικα και τον Έρικ που εκτός από εραστές -που το έχουμε εμπεδώσει για τα καλά- είναι και γονείς σε δυο υπέροχα παιδιά. Γύρνα τη σελίδα για να δεις τα ξανθά αγγελούδια τους.

Η Μάξουελ είναι τριών ετών και ο Έις ενός. Κουκλάκια και συχνά "πελατάκια" στο Instagram της διάσημης μαμάς τους.