Γαμπρός και πάλι ο Ανδρέας Μπάρκουλης [και με θρησκευτικό γάμο]

26.05.2015
Πέσαμε από τα σύννεφα όταν διαβάσαμε πως ο Ανδρέας Μπάρκουλης παντρεύεται και μάλιστα με θρησκευτικό γάμο την αγαπημένη του Μαρία. Η αλήθεια βέβαια είναι πως οι δυο τους έχουν ήδη παντρευτεί, αλλά με πολιτικό γάμο, και έχουν αποκτήσει μαζί κι ένα γιο. Ωστόσο, η βαθιά επιθυμία του ίδιου του Μπάρκουλη ήταν να ευλογηθεί η σχέση η σχέση τους από την εκκλησία.

Το μυστήριο θα λάβει χώρα στις 19 Ιουνίου, αυτό αποκάλυψε στο προσωπικό της προφίλ στο facebook η Μαρία Μπάρκουλη αναφέροντας: «Φιλαράκια μου εδώ και αρκετό καιρό ο Αντρέας μου μου ζητάει επίμονα θρησκευτικό γάμο...μιας και παντρευτήκαμε πολιτικά...αποφάσισα να δεχτώ την πρόταση και είπαμε να γίνει την Παρασκευή 19 Ιουνίου ...με κουμπάρα τη φίλη μας Τζίνα..εσείς τι λέτε; ;;; Είναι αργά για εμάς να ανανεώσουμε τους όρκους αγάπης; ;;; Ακούω προτάσεις για εκκλησία ...και φυσικά όλοι καλεσμένοι...»

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η πρόταση του θρησκευτικού γάμου ήρθε από τον Ανδρέα Μπάρκουλη λέγοντας: «Θέλω μπροστά στο Θεό να σου πω, πόσο σ' αγαπώ!».