Απίστευτο: Η κόρη της Φραντζέσκας μεγάλωσε & έγινε σούπερ μοντέλο (φωτό)

27.05.2015
Ήταν το 2002, όταν στις οθόνες μας επέστρεψε το δεύτερο Big brother, που όμως, δεν είχε την ίδια και τεράστια επιτυχία με το πρώτο. Ωστόσο, σε αυτό ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή η Φραντζέσκα Μελά.

Η εκρηκτική ξανθιά από την Κύπρο, μητέρα ενός μικρού κοριτσιού τότε, (διότι έχει αποκτήσει κι ένα μικρό γιο τον Αλέξανδρο), ακόμα και μετά το τέλος του αμφιλεγόμενου ριάλιτι απασχόλησε τον Τύπο με την εξίσου αμφιλεγόμενη καριέρα που ακολούθησε για τα επόμενα χρόνια.

Εξάλλου, από την αρχή του ΒΒ, η Μελά έλεγε ξανά και ξανά ότι ήθελε να κερδίσει το έπαθλο, προκειμένου να εξασφαλίσει μία καλύτερη ζωή στη μικρή της κόρη, Ντανιέλα την οποία μεγάλωνε μόνη της. Η Φραντζέσκα λίγα χρόνια μετά αποφάσισε να τα "βροντήξει" και να επιστρέψει στην Κύπρο. Έκτοτε, ελάχιστα μαθαίνουμε για εκείνη.

Και να που 13 χρόνια μετά το τέλος του ριάλιτι και μαθαίνουμε ότι η μικρή Ντανιέλα μεγάλωσε, μοιάζει αρκετά στη μαμά της, ενώ έχει εξελιχθεί σε μία όμορφη νεαρή κοπέλα και όπως φαίνεται ακολουθεί το δρόμο του μόντελινγκ.

Ήδη η κόρη της Φραντζέσκας (με την οποία δεν είναι υπερβολή ότι μοιάζουν σαν αδελφές) δουλεύει ως μοντέλο στην Κύπρο. Και από τις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στα social media διαπιστώνουμε ότι έχει όλα τα προσόντα για μια λαμπρή καριέρα.

πηγή: gossip-tv