Μέσα στα αίματα ο Ενρίκε Ινγκλέσιας στη σκηνή (φωτό)

01.06.2015
Ξεπέρασε τον εαυτό του ο γιος του θρυλικού Χούλιο Ινγκλέσιας καθώς συνέχισε να τραγουδά ύστερα από ένα ατύχημα που συνέβη εν μέσω συναυλίας.

30 λεπτά γεμάτος στα αίματα συνέχισε τη συναυλία του στην Τιχουάνα του Μεξικό ο Ενρίκε Ινγκλέσιας (Enrique Inglesias) ενώ οι γιατροί του έλεγαν να σταματήσει.

Ένα από τα τηλεκατευθυνόμενα που κινούνταν επάνω από τη σκηνή προσπάθησε να πιάσει 40χρονος τραγουδιστής, έκανε κάτι λάθος και έκοψε τα δάχτυλά του. Γέμισε αίματα, έλαβε τις πρώτες βοήθειες από τους ανθρώπους του, οι οποίοι και τον συμβούλεψαν να σταματήσει τη συναυλία και να πάει στο νοσοκομείο.

Εκείνος όμως δεν έδωσε σημασία και συνέχισε τη "δουλειά" του μέχρι το τέλος.

"Κατά τη διάρκεια του σόου, ο Ενρίκε έπιασε το τηλεκατευθυνόμενο που χρησιμοποιείται για φωτογραφίες, όπως κάνει κάθε φορά. Τώρα όμως κάτι πήγε στραβά και είχε ένα ατύχημα. Οι γιατροί τον συμβούλεψαν να σταματήσει, όμως εκείνος συνέχισε για 30 λεπτά ακόμη. Μετά τον πήγαμε στο αεροδρόμιο όπου τον περίμενε νοσοκομειακό και τον πήγε στο Λος Άντζελες όπου τον είδε ειδικός", έγραφε η ανακοίνωση και εμείς, όπως και όλοι οι θαυμαστές του στα σόσιαλ μίντια, του ευχόμαστε Περαστικά.