H Καλίσι με μαγιό - Μετά το Game of Thrones βάζει φωτιά στην παραλία [photos]

12.06.2015
Πασίγνωστη από το ρόλο της ως Καλίσι στην blockbuster τηλεοπτική σειρά Game of Thrones, η Εμίλια απαθανατίστηκε στην παραλία και τη βλέπουμε σχεδόν για πρώτη φορά με μαγιό!

Πασίγνωστη από το ρόλο της ως Καλίσι στην blockbuster τηλεοπτική σειρά «Game of Thrones», η Εμίλια απαθανατίστηκε στην παραλία και τη βλέπουμε σχεδόν για πρώτη φορά με μαγιό!

Η 28χρονη ηθοποιός Εμίλια Κλαρκ (Emilia Clarke) βάζει φωτιά και στην παραλία χωρίς να χρειαστεί βοήθεια από τους δράκους της. Με ένα γαλάζιο μαγιό στην παραλία της Πάλμα ντε Μαγιόρκα στην Ισπανία την Τετάρτη έκανε παρέα με τον συμπρωταγωνιστή της Σαμ Κλάφλιν και με τα ... αδιάκριτα βλέμματα των λουόμενων. Οι δυο τους βρίσκονται το τελευταίο διάστημα στις Βαλεαρίδες νήσους όπου γίνονται τα γυρίσματα για την κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου της Jojo Moyes «Me before You»

Η Αγγλίδα καλλονή - που ξεκίνησε την καριέρα της κάνοντας διαφημιστικά σποτ - ψηφίστηκε από το askmen.com ως η πιο επιθυμητή γυναίκα του 2014. Η Milly (όπως τη φωνάζουν οι δικοί της) είναι μόλις 1.60, αλλά θαυματουργή. Αν δεν γινόταν ηθοποιός θα ήθελε να σπουδάσει αρχιτέκτονας ή τραγουδίστρια. Το 2011 κέρδισε Emmy Award 2ου Γυναικείου Ρόλου σε δραματική σειρά για το ρόλο της στο «Game of Thrones». Η Κλαρκ, θα υποδυθεί την Σάρα Κόνορ στο νέο «Terminator».

ΠΗΓΗ photos Daily Mail