Η Λυμπέρη εξηγεί/απολογείται για τις φωτογραφίες της Ελένης!

16.06.2015
Τη νέα συλλογή ρούχων που φέρουν την υπογραφή της, παρουσίασε η Έλενα Μακρή Λυμπέρη, το βράδυ της Δευτέρας.

Στην εκδήλωση βρέθηκαν και οι τηλεοπτικές κάμερες και δεν υπήρχε περίπτωση οι δημοσιογράφοι να μη ρωτήσουν την εκδότρια του Hello για το τέλος του «εμπάργκο» και τη μεγάλη επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στο εξώφυλλο του περιοδικού.

Έτσι, η Λυμπέρη εξήγησε/απολογήθηκε γιατί δημοσίευσε ξανά φωτογραφίες της Ελένης, με την οποία είχαν μία άγρια δημόσια κόντρα

«Τα περιοδικά δεν είναι το φωτογραφικό άλμπουμ του εκδότη. Από τη στιγμή που υπάρχει στην ελληνική κοινωνία η κυρία Μενεγάκη, δεν θα ασχοληθεί το Hello με την κυρία Μενεγάκη; Τα περιοδικά είναι ο καθρέπτης της κοινωνίας μας. Όποιος είναι σταρ για μια εβδομάδα, δικαιούται να κάνει το πέρασμά του από τα περιοδικά» δήλωσε αρχικά.

Όσο για το διάστημα που δεν έπαιζε στο περιοδικό, και γι αυτό η κυρία Λυμπέρη δίνει τη δική της εξήγηση:

«Είχε γεννήσει η κοπέλα στο σπίτι της, τι να βάλουμε; Ότι ήταν στο σπίτι της λεχώνα; Ήθελε να κάνει αγωγή, δεν ήθελε να κάνει αγωγή, ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ό, τι πιστεύει. Δικαίωμά μου είναι να γράφω με την ελευθερία γνώμης και άποψης αυτά που πιστεύω. Τι πωλήσεις ρε παιδιά; Έχετε καταλάβει πού ζούμε; Δεν με απασχολούν αυτά τα πράγματα, ούτε πούλησε, ούτε δεν πούλησε. Όταν η κυρία Ελένη Μενεγάκη έχει κάνει κάτι που θα ενδιαφερθούμε γι αυτή βρίσκεται μέσα στο περιοδικό Hello».