Σπυροπούλου: Εντυπωσιακές πόζες & αποκαλύψεις για τα προσωπικά της!

22.06.2015
Μία εντυπωσιακή φωτογράφηση για λογαριασμό εβδομαδιαίου περιοδικού έκανε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία φρόντισε να τη συνοδεύσει και με γενναίες αποκαλύψεις ακόμα και για την προσωπική της ζωή.

Γιατί μπορεί η νεαρή παρουσιάστρια να είναι "σφίγγα" για την προσωπική της ζωή και να μη θέλει να μιλά γι αυτή, όμως, στο περιοδικό People έκανε μία εξαίρεση αποκαλύπτοντας ότι έχουν συμβεί πολλές αλλαγές το τελευταίο διάστημα και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι!!!!

"Εγώ ξέρεις τι κατάλαβα; Πως, όταν θέλεις να κρατάς τα προσωπικά σου μόνο για σένα, μπορείς. Έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα πάρα πολλές αλλαγές στη ζωή μου και δεν τις έχει καταλάβει κανένας. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να προστατεύσεις ό,τι βιώνεις, είτε είναι δύσκολο είτε όμορφο", δήλωσε χαρακατηριστικά.

Και πρόσθεσε: "Θα μιλήσω όταν θα νιώσω πολύ χαλαρή, τελείως ελεύθερη. Νομίζω ότι είμαι σε καλό δρόμο"!!!


Για το αν έχει οραματιστεί τον εαυτό της ως νύφη, είπε:

"Θα με φανταζόμουν τελείως απλή και απέριττη, τύπου ξυπόλητη στη θάλασσα, με στεφανάκι στα μαλλιά στη Ρόδο, γιατί με το νησί μου έχω πολύ ιδιαίτερο δέσιμο. Κανονικά κοιμάμαι πολύ νωρίς, 10.00 - 11.00 μ.μ. αλλά όταν γυρνάω στη Ρόδο δεν θέλω να κοιμάμαι τη νύχτα. Παίρνω το αμάξι της μαμάς μου και κάνω βόλτες. Στα μέρη που έχω πάει εκδρομές, εκεί όπου έκανα το πρώτο μου ραντεβού. Έχω πολλές αγαπημένες αναμνήσεις. Είναι σαν να ρουφάω οξυγόνο. Όλη την ενέργεια που δίνω την παίρνω πίσω στη Ρόδο".