Τρομοκρατημένη Κόρτνεϊ Λοβ περιγράφει επίθεση και ομηρία από "Γάλλους Ταλιμπάν" (vds & φωτό)

25.06.2015
Η διάσημη τραγουδίστρια τιτιβίζει για την περιπέτειά της στο κέντρο της γαλλικής πρωτεύουσας.

Στο Παρίσι βρίσκεται η Κόρτνεϊ Λοβ (Courtney Love) και η επίσκεψή της δεν ξεκίνησε καθόλου καλά καθώς διαδηλωτές επιτέθηκαν στο ταξί που τη μετέφερε στο κέντρο της πόλης, έσπασαν το τζάμι και κράτησαν εκείνη και τον οδηγό ομήρους επί μία ώρα.

Ως "την πιο τρομακτική μέρα της ζωής της" χαρακτηρίζει τη σημερινή η Κόρτνεϊ Λοβ ποστάροντας μια φωτογραφία του παραθύρου που έσπασαν με λοστό οι απεργοί ταξιτζίδες διαδηλωτές άλλης φίρμας και μετά την κράτησαν όμηρο.

scariest day of my life, ambushed at the airport in Paris by taxi drivers on strike against @uber got taken hostage and our car was destroyed

Posted by Courtney Love on Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2015

Στη συνέχεια, η Λοβ πόσταρε ένα βίντεο από τη στιγμή εκείνη της εμπλοκής, ενώ στη λεζάντα απορεί δημοσίως για το πως είναι δυνατό να συμβεί κάτι τέτοιο στο Παρίσι. "Πιο ασφαλής είμαι στη Βαγδάτη", γράφεια αλλού η πρώην σύντροφος του Κερτ Κομπέιν, αποκαλόντας τους ανθρώπους που της επιτέθηκαν "Γάλλους Ταλιμπάν".

how on earth are these people allowed to do this? the first car was destroyed, all tires slashed and beat with bats, ...

Posted by Courtney Love on Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2015

Στην τελευταία φωτογραφία που πόσταρε η Κόρτνεϊ, φαίνεται η ίδια να πανηγυρίζει για την "απελευθέρωσή" της "από αυτούς τους δυο τύπους" ύστερα από μια ώρα ομηρίας. Στο ίδιο ποστ, η Λοβ επιτίθεται στον πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ τονίζοντας ότι "αγαπά τους Γάλλους, αλλά η κυβέρνησή τους έχει τα χάλια της"

we got out after being held hostage for an hour thanks to these two guys. I'm scared out of my wits. Mr. François...

Posted by Courtney Love on Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2015