Γιαννιάς: Μετά από 12 χρόνια σχέση έκανε πρόταση γάμου από την πίστα [photos+vds]

29.06.2015
Θεωρούνται ένα από τα πιο δεμένα ζευγάρια της εγχώριας σοουμπίζ και ο δεσμός τους κρατάει 12 χρόνια. Ο λαϊκός τραγουδιστής Γιώργος Γιαννιάς και η ξανθιά αγαπημένη παναγιά του, Ελευθερία Παντελιδάκη έχουν ήδη ορίσει ημερομηνία γάμου, όμως ο τραγουδιστής έκανε μια έκπληξη από την πίστα....

Το βράδυ του Σαββάτου το ζευγάρι βρισκόταν στη Ρόδο για μία live εμφάνιση του τραγουδιστή και στα πρώτα τραπέζια ήταν η αγαπημένη του. «Χρωστάω κάτι ρε παιδί μου, εδώ και πολύ καιρό κι εμένα δεν μου αρέσει να χρωστάω. Κι επειδή δεν θέλω να χρωστάω, θα το δώσω αυτή τη στιγμή! Είστε μάρτυρες παιδιά!», είπε ο Γιώργος Γιαννιάς και έβγαλε από την τσέπη του σακακιού του ένα μονόπετρο.

Η Ελευθερία συγκινημένη πήρε το δαχτυλίδι και έπεσε στην αγκαλία του, με τον κόσμο να χειροκροτεί. Ο τραγουδιστής της αφιέρωσε μία από τις επιτυχίες του «Σ' αγαπώ». Ο γάμος θα γίνει στο τέλος Αυγούστου με κουμπάρους τον Χρήστο Μενιδιάτη και τη Τζένη Τζιβεριώτη.

Ποια είναι η Ελευθερία Παντελιδάκη: Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Μάνδρα Αττικής και είναι χορεύτρια, μοντέλο και απόφοιτη της Σχολής Παρουσιαστών του ΑΝΤ1. Έχει σπουδάσει χορό και είναι επαγγελματίας καθηγήτρια χορού, το ίδιο και η δίδυμη αδερφή της, Γιώτα. Τα δύο κορίτσια διατηρούν τη δική τους σχολή χορού στην Ελευσίνα. Το 2001, εξελέγη αναπληρωματική Μις Ελλάς και έπειτα συμμετείχε στο διαγωνισμό Miss Europe, όπου κατάφερε και μπήκε στην πρώτη δεκάδα. Ακολούθησε το Super Game, σύντομο σε διάρκεια τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1, ο "Πρωινός καφές" και ο "Όμορφος Κόσμος" όπου ήταν ένα από τα μοντέλα που παρουσίαζαν τη μόδα. Πιο πρόσφατες εμφανίσεις της, είναι στο τηλεπαιχνίδι "Λεφτά στα τυφλά" που το συμπαρουσίαζε με το Χρήστο Σιμαρδάνη και στο "Η εκδίκηση της ξανθιάς" που ήταν ένα από τα 50 κορίτσια που διαγωνίζονταν για να ανδειχθεί η πιο έξυπνη μεταξύ τους ξανθιά που θα βγάλει εκτός τον ένα άντρα αντίπαλο.