Αποκάλυψη: Αυτό είναι το "χρυσό" συμβόλαιο της Ελένης στον Alpha

29.06.2015
Λίγες μέρες πριν μάς αποχαιρετήσει για καλοκαίρι η Ελένη Μενεγάκη, μέσα από την εκπομπή της μάς ενημέρωσε ότι τόσο η ίδια όσο και οι συνεργάτες της, ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον Alpha.

Τώρα, έρχεται η εφημερίδα Spirto, και φέρνει στο φως της δημοσιότητας το "χρυσό" συμβόλαιο της παρουσιάστριας με το κανάλι της Κάντζας. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο ιδιοκτήτης του Alpha, Δημήτρης Κοντομηνάς, φρόντισε να την κρατήσει για τουλάχιστον μία σεζόν, βάζοντας βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Μενεγάκη ανανέωσε για 1+1 χρόνο με ετήσιες απολαβές 450 χιλιάδες ευρώ! Μάλιστα, αναφέρεται ότι πριν 10 χρόνια, που η Μενεγάκη άφησε τον ANT1 για τον Alpha υπέγραψε συμβόλαιο 1.200.000 τον χρόνο, χρήματα που διατήρησαν και οι Γερμανοί ιδιοκτήτες που ως τεχνοκράτες εκτίμησαν πως αυτά τα χρήματα η παρουσιάστρια τα επέστρεψε στα ταμεία του καναλιού με τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης και τις διαφημίσεις που έρχονταν για χάρη της.

Μετά την αποχώρηση των ανθρώπων του RTL, ο Κοντομηνάς είπε το ναι σε συμβόλαιο 800.000 ευρώ το χρόνο και φέτος στη νέα ανενέωσαη "έπεσε" και άλλο μαχαίρι, αλλά αν ισχύουν τα νούμερα και πάλι... λίγα δεν τα λες!