"Καυτά" γενέθλια στη Μύκονο για τη Νικόλ Σέρζινγκερ -Έρωτας γαρ(φωτό)

29.06.2015
Η διάσημη τραγουδίστρια δηλώνει δημόσια ενθουσιασμένη από το κυκλαδίτικο νησί και γεμίζει με εικόνες από αυτό το Instagram της.

Κρίση ξε-κρίση, η Νικόλ Σέρζινγκερ (Nicole Scherzinger) γίνεται σήμερα 36 ετών. Για να το γιορτάσει πήρε, λοιπόν, μερικές φίλες της και ήρθε στη Μύκονο για ένα τρελό long weekeng γενεθλίων. Μαζί της και η κολλητή της -που δεν το ξέραμε- Μαρίνα Βερνίκου.

Εντυπωσιασμένη από τη Μύκονο, η πρώην τραγουδίστρια των Pussycat Dolls απολαμβάνει το ατελείωτο γαλάζιο, λίγο πριν αρχίσει το γλέντι με τις φιλενάδες της.

Για την ιστορία, η Νικόλ είναι ελεύθερη και ωραία καθώς πρόσφατα χώρισε από τον αγαπημένο της, Λιούις Χάμιλτον, πρωταθλητή της Formula 1.

Όργωσε τις παραλίες και τα μπαρ της Μυκόνου η Νικόλ με τις τρεις φίλες της, μία εκ των οποίων η "δική" μας Μαρίνα Βερνίκου. Την αναγνωρίζεις;

Πρώτη αριστερά επάνω, δεύτερη κάτω. Και από σώμα τι να σχολιάσουμε;; "Θεά" η Μαρίνα και ας έχει και τρία παιδιά...

Δεν μπορούσε να φανταστεί καλύτερο ξημέρωμα γενεθλίων η Νικόλ Σέρζινγκερ και το ανακοινώνει σε όλο του το μεγαλείο δίπλα σε αυτή την απίθανη ελληνική ομορφιά.

Όσο για το πώς ήρθε η Νικόλ στην Ελλάδα;;; Έρωτας είναι η αιτία...

Εδώ και τρεις μήνες η Σέρζινγκερ λέγεται ότι γνώρισε ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο του διεθνούς Ελβετού ποδοσφαιριστή Παϊτίμ Κασάμι (Pajtim Kasami) ο οποίος αυτό τον καιρό παίζει με την ομάδα του Ολυμπιακού εξ ου και η γνωριμία με το κυκλαδίτικο νησί, προφανώς.

Το ζευγάρι εθεάθη σε πολύ προσωπικές στιγμές -όχι όμως επίσημες- και το σίγουρο είναι ότι ζουν το έρωτά τους κάτω από τον ελληνικό ήλιο.