Φουρέιρα: Τι λέει για Παντελίδη και για την κόντρα με τη Στικούδη

29.06.2015
Η καλλίγραμμη τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα είχε παλαιότερα δηλώσει πως στη συγκεκριμένη φάση της ζωής της προτεραιότητα είναι αποκλειστικά το τραγούδι. Σήμερα, στα 28 της, μήπως έχει αναθεωρήσει και θέλει ... οικογένεια;

«Η δουλειά μου είναι η ζωή μου, είναι ό,τι έχω ονειρευτεί και εννοείται πως είναι η προτεραιότητά μου. Όμως, το σπίτι μου είναι η ηρεμία μου. Ναι, με φαντάζομαι με οικογένεια, έχω μεγαλώσει σε μια οικογένεια πολύ δεμένη και αγαπημένη, θα ήθελα να κάνω και τη δική μου – όταν θα το νιώσω όμως. Δεν θα αφήσω, όμως, ποτέ την καριέρα μου. Θεωρώ πως θα μπορώ να τα συνδυάσω, όπως κάνουν άλλωστε οι περισσότερες γυναίκες. Απλά, για να κάνεις οικογένεια, πρέπει να νιώθεις έτοιμος και ώριμος. Από την άλλη, η μαμά μου και η αδελφή μου, η Μαργαρίτα, που έχει γίνει και μανούλα, μου λένε πως ποτέ δεν νιώθεις πραγματικά έτοιμη».

Νιώθει έτοιμη να κάνει ένα επόμενο καλλιτεχνικό βήμα σε έναν κοντινό χώρο με το τραγούδι;

«Ο χώρος της showbiz δεν έχει ταμπέλα. Αν αύριο, μεθαύριο μου πουν να κάνω κάτι στην τηλεόραση και νιώθω πως μπορώ να το κάνω, θα το κάνω. Το όνειρό μου είναι να κάνω μιούζικαλ και είναι κάτι που ήδη συζητάμε με την Panik».

Τι λέει για τον διαχωρισμό «ποιοτικού και εμπορικού»:

«Αυτό που έχω διαπιστώσει είναι πως όποιος έχει αληθινό ταλέντο σε αυτό που κάνει δεν είναι κομπλεξικός. Θα σου πω ένα παράδειγμα. Έκανα μαθήματα υποκριτικής με τη Ρούλα Πατεράκη και όταν τραγουδούσα με τον Βέρτη ήρθε να με ακούσει στο μαγαζί. Μια σπουδαία ηθοποιός, ένας σημαντικός άνθρωπος του θεάτρου ήρθε να με δει στο κέντρο όπου εμφανιζόμουν».

Κόντρες στις συνεργασίες της δεν είχε ποτέ:

«Οι πραγματικά σπουδαίοι καλλιτέχνες με έχουν στηρίξει και πάρα πολύ. Ο Ρουβάς, για παράδειγμα, που έχει και αυτός ποπ ρεπερτόριο, ήταν εντυπωσιακά ακομπλεξάριστος. Μου έδινε χώρο και χρόνο, έλεγε “βάλτε κι άλλο”. Θα μπορούσα να δουλεύω μια ζωή μαζί του. Ο Ρέμος το ίδιο».

Μια που μιλάμε για ανταγωνισμό, τι γίνεται με την κόντρα που λένε τα μίντια, μεταξύ της ίδιας και της Κατερίνας Στικούδη;

«Εντάξει, αυτό δεν υπάρχει. Εσύ που το λες το εννοείς; Γιατί να έχω κόντρα με την Κατερίνα ή την οποιαδήποτε Κατερίνα; Πες μου ένα λόγο. Δεν υπάρχει κόντρα, δεν υπάρχει τίποτα. Αν κάποιοι άνθρωποι που κάνουν μια εκπομπή θέλουν να ανεβάσουν τα νούμερα και μιλούν για μια ανύπαρκτη κόντρα, καλά κάνουν, τι να πω;».

Τι λέει για τον Παντελή Παντελίδη, με τον οποίο φέτος μοιράστηκαν την πίστα του Φαντασία και την επίθεση εναντίον του από τον Νότη Σφακιανάκη:

«Για μένα σημασία έχει το τι εκφράζει τον κόσμο. Ο Παντελής είναι ένα πολύ καλό παιδί, προσγειωμένο, γλυκό, είναι όλη μέρα κλεισμένος στο σπίτι του και γράφει τραγούδια. Σε ό,τι εκφράζει τον κόσμο εγώ λέω “μπράβο”. Όλα τα τραγούδια γίνονται πια από έναν υπολογιστή. Η μουσική είναι εύκολη και γρήγορη. Είναι πιο ελαφροί και οι στίχοι και πιο αυθόρμητο όλο αυτό. Δεν μπορούμε να πάμε κόντρα στην εποχή. Όσο μπορούμε να βάζουμε και έναν ωραίο στίχο, καλό είναι, αλλά και ο πιο ελαφρύς εκφράζει τον κόσμο.

Πηγή People