Καμηλά - Πέτζα: Πουλάνε τη χλιδάτη έπαυλη στο Μαϊάμι (φωτό)

16.07.2015
Στην πώληση της έπαυλης τους στο Μαϊάμι έχουν προχωρήσει ο Πέτζα Στογιάκοβιτς και η Αλέκα Καμηλά. Το ζευγάρι έχει εγκατασταθεί μίονιμα στην Ελλάδα και φαίνεται ότι πήρε τη μεγάλη απόφαση να αποχωριστεί το χλιδάτο σπίτι τους στην Αμερική, έναντι πολλών εκατομμυρίων δολαρίων. Σύμφωνα με τη Miami Herald, που δημοσιεύει την πώληση, ο πρώην μπασκετμπολίστας του NBA πουλάει το σπίτι στο Sunset Islands που αγόρασε για 3,7 εκατομμύρια δολάρια το 2012, έναντι 8,9 εκατομμυρίων δολαρίων! . Η έπαυλη περιλαμβάνει πισίνα και αποβάθρα για σκάφη. To 418 τετραγωνικών μέτρων σπίτι χτίστηκε το 1938, αλλά ανακαινίσθηκε πρόσφατα, όπου και προστέθηκε μία μοντέρνα κουζίνα, θολωτές οροφές, δρύινα πατώματα κι έξυπνη τεχνολογία.

Στην πώληση της έπαυλης τους στο Μαϊάμι έχουν προχωρήσει ο Πέτζα Στογιάκοβιτς και η Αλέκα Καμηλά. Το ζευγάρι έχει εγκατασταθεί μίονιμα στην Ελλάδα και φαίνεται ότι πήρε τη μεγάλη απόφαση να αποχωριστεί το χλιδάτο σπίτι τους στην Αμερική, έναντι πολλών εκατομμυρίων δολαρίων. Σύμφωνα με τη Miami Herald, που δημοσιεύει την πώληση, ο πρώην μπασκετμπολίστας του NBA πουλάει το σπίτι στο Sunset Islands που αγόρασε για 3,7 εκατομμύρια δολάρια το 2012, έναντι 8,9 εκατομμυρίων δολαρίων! .

Η έπαυλη περιλαμβάνει πισίνα και αποβάθρα για σκάφη. To 418 τετραγωνικών μέτρων σπίτι χτίστηκε το 1938, αλλά ανακαινίσθηκε πρόσφατα, όπου και προστέθηκε μία μοντέρνα κουζίνα, θολωτές οροφές, δρύινα πατώματα κι έξυπνη τεχνολογία.