Ντι Κάπριο και μοντέλα: Στα παρασκήνια του φιλανθρωπικού του γκαλά [photos]

24.07.2015
40 εκατομμύρια δολάρια για το περιβάλλον συγκέντρωσε το φιλανθρωπικό γκαλά του Λεονάρντο Ντικάπριο στο Σεν Τροπέ. Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και το «Leonardo DiCaprio Foundation» διοργάνωσαν γκαλά, τα έσοδα του οποίου πήγαν για φιλανθρωπικό σκοπό, αποδεικνύοντας ότι ο Χολιγουντιανός σταρ διαθέτει και μια... ευαίσθητη πλευρά

40 εκατομμύρια δολάρια για το περιβάλλον συγκέντρωσε το ετήσιο φιλανθρωπικό γκαλά του Λεονάρντο Ντικάπριο στο κοσμικό Σεν Τροπέ. Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και το «Leonardo DiCaprio Foundation» διοργάνωσαν γκαλά, τα έσοδα του οποίου πήγαν για φιλανθρωπικό σκοπό, αποδεικνύοντας ότι ο Χολιγουντιανός σταρ διαθέτει και μια... ευαίσθητη πλευρά.

Ανάμεσα στους αστέρες που κατέφθασαν με τα σκάφη τους ξεχωρίσαμε τους: Ναόμι Κάμπελ, Ιρίνα Σάικ, Μπράντλει Κούπερ, Ορλάντο Μπλουμ, Κέιτ Χάνσον, και η αγαπημένη του οικοδεσπότη, 22χρονη Τόνι Γκαρν, η οποία κατέφθασε μόνη της στο φιλανθρωπικό γκαλά.

Οι καλεσμένοι διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και πολλά στιγμιότυπα της βραδιάς «ανέβηκαν» κάτω από το #leonardodicapriofoundation.