Διαζύγιο για την Κέιτ Μος: η αιτία του κακού

24.07.2015
Σε σημείο χωρίς επιστροφή έφτασε ο γαμος της Κέιτ Μος (Kate Moss) με τον Τζέιμι Χινς (Jamie Hince)

Όπως ανακοινώθηκε το 41χρονο μοντέλο και ο 46χρονος μουσικός που παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2011 με μια φαντασμαγορική τελετή χωρίζουν.

Μετά από μήνες έντονης φημολογίας περί διάστασης ή μικρού διαλλείμματος στη σχέση των δυό τους, όπως ανέφερε συχνά -πυκνά ο βρετανικός Τύπος το τελευταίο διάστημα, το διαζύγιο φαίνεται πως είναι μονόδρομος.

Πηγή του φιλικού τους περιβάλλοντος δήλωσε στην εφημερίδα The Sun τα πράγματα έφτασαν σε σημείο χωρίς επιστροφή.

Ο Τζέιμι απλά περιμένει την Κέιτ να προχωρήσει τις διαδικασίες διαζυγίου. Δεν υπάρχει καμία βαισύνη

Γνωρίζουν επίσης πως πρέπει να κάνουν κάποια σχετική ανακοίνωση αλλά δε θέλουν να νιώσουν ότι πιέζονται για κάτι.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η αιτία του κακού ήταν η παθολογική ζήλια και η παράννοια της Κέιτ για τις φίλες του συζύγου της που προκάλεσε και την οριστική ρήξη.

"Πάντα ζήλευε τις φίλες του και αυτός δεν άντεχε"

Τα νέα για το διαζύγιο έρχονται μερικές ημέρες μετά τη συνέντευξη της Κέιτ στο περιοδικό Stella όπου έκανε αναφορά στο λαμπερό της γάμο.

"Ενιωσα πολύ όμορφα στο γάμο μου. Ηταν η πιο λαμπερή μου ημέρα με όμορφο φωτισμό κι ένα εκπληκτικό νυφικό από τον Γκαλιάνο, ήταν απλά υπέροχα" είχε πει.

Η Κέιτ Μος (Kate Moss) τότε είχε γίνει κυρία Τζέιμι Χινς (Jamie Hince) φορώντας ένα βίντατζ νυφικό με την υπογραφή του καλού της φίλου Τζον Γκαλιάνο (John Galliano) και με 15 παρανυμφάκια στο πλάι της, μεταξύ των οποίων και η 8χρονη κόρη της, Λίλα Γκρέις (Lila Grace)!